GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Μαχαίρωσαν αδέσποτο σκύλο!]

  Με τρεις μαχαιριές στον αυχένα, στον θώρακα και στο στέρνο βρέθηκε ο αδέσποτος σκυλάκος που βλέπετε στις φωτογραφίες στην περιοχή του Στρα...

 

Με τρεις μαχαιριές στον αυχένα, στον θώρακα και στο στέρνο βρέθηκε ο αδέσποτος σκυλάκος που βλέπετε στις φωτογραφίες στην περιοχή του Στρατοπέδου Κανδηλάπτη, χθες το απόγευμα της Τρίτης.

Στέλεχος του στρατού που τον είδε, ειδοποίησε άμεσα το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης και το ζώο περισυλλέχθηκε.

Μέχρι αργά το βράδυ ο Κτηνίατρος του Δήμου κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας του αδέσποτου σκύλου.

“Δηλώνουμε σοκαρισμένοι από την αγριότητα της επίθεσης αυτής. Φυσικά ο σκυλάκος θα μείνει κοντά μας για όσο χρειαστεί” αναφέρει η ανακοίνωση του Καταφυγίου και σοκαρισμένοι είναι και όλοι οι φιλόζωοι της Αλεξανδρούπολης.

Όποιος το έκανε, δεν είναι άνθρωπος και όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και δεν μιλήσει, απλά βοηθάει στο να ξαναγίνει. Η φρικιαστική αυτή πράξη είναι απαράδεκτη προς κάθε ζωντανή ψυχή…




 

Δεν υπάρχουν σχόλια