GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Είναι υπεράνω των Νόμων ο Τσέπελης, κάνει ότι θέλει και τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ οι... πάντες;]

Ξεσηκώθηκε ο Σύλλογος για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ &την ΑΝΑΒΙΩΣΗ της ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ μετά τις νέες αυθαιρεσίες Τσέπελη-Ζερενίδη, ενώ πλην του ...


Ξεσηκώθηκε ο Σύλλογος για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ &την ΑΝΑΒΙΩΣΗ της ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ μετά τις νέες αυθαιρεσίες Τσέπελη-Ζερενίδη, ενώ πλην του «Μ» «σιωπούσε» και η αντιπολίτευση. Κλείνουν δρόμους με το έτσι θέλω!


-ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!
-Για να εξυπηρετήσει τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ συμφέροντα του μαγαζιού του και παράλληλα να έχει την «κάλυψη» και των άλλων μαγαζιών, αυθαίρετα έκλεισε τον δρόμο που οδηγεί στη Π. Πόλη!!! Και η ανύπαρκτη αντιπολίτευση δεν είπε κουβέντα!

ΡΩΤΑΜΕ εδώ και βδομάδες… Την παράταξη Δημαρχόπουλου, την παράταξη Μελισσόπουλου, την παράταξη Γ. Χατζηθεοδώρου, την παράταξη Λύρατζη... -τον Παπαχρόνη, τον Σπανίδη, τον Τσακιρίδη και τους γιατρούς δεν τους ρωτάμε πλέον αφού ούτως ή άλλως ΚΛΕΙΝΟΥΝ πλέον τα μάτια σε όλα!- πως ξαφνικά ένα βράδυ... έκλεισε η πλατεία Αντίκα και οι δρόμοι που οδηγούν στη Παλιά Πόλη; Ποιος έδωσε την εντολή; Η αστυνομία και ιδίως η Τροχαία που τι έπραξαν και σε ποιες ενέργεια προέβησαν; Αφού βραδινές κλείνουν οι δρόμοι και δεν μπορούν να περάσουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ούτε τα ασθενοφόρα;

ΑΚΡΑ του «τάφου» σιωπή!!! Ούτε ένας από τους κυρίους που ισχυρίζονται ότι προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των πολιτών δεν πήρε θέση!!!
(Σ.Σ. Τα δημοσιεύματά μας στη διάθεση και της Εισαγγελικής Αρχής...).
Μέχρι που χθες είδαμε να ξεσηκώνεται και ο «Σύλλογος για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και την ΑΝΑΒΙΩΣΗ της Παλιάς Ξάνθης» και να καταγγέλλει τις καταφανέστατες αυθαιρεσίες που για όλους γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, είναι απόλυτα βέβαιο ότι πρόκειται για ένα νέο κατόρθωμα του Δήμαρχου της πόλης που λέγεται Τσέπελης σε συνεργασία φυσικά με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη.

Μετά από αυτό, πήραμε λοιπόν εμείς την πρωτοβουλία –και αφού δεν κινείται ΤΙΠΟΤΑ πλέον στην πόλη τα τελευταία τουλάχιστον 3-4 χρόνια, μολονότι κάποτε είχε το θάρρος να καταγγείλει πρώτη τον κύριο Τσέπελη η πρώην προϊσταμένη Νεωτέρων Μνημείων Αδριανή Διαγουμά, να απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με το εξής απλό ερώτημα:

«Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Είναι ΥΠΕΡΑΝΩ των Νόμων ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Τσέπελης; Και μπορεί να κάνει ότι θέλει; Υπό την κάλυψη των πάντων; Και της αστυνομίας αλλά και της Εισαγγελίας αφού έχει δημοσιοποιηθεί σε βάρος του σωρεία καταγγελιών; Ακόμη και από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη ο οποίος ζήτησε και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Ξάνθης σε δυο συνταρακτικές περιπτώσεις εν μέσω Καραντίνας μάλιστα της Ξάνθης;».

ΙΔΟΥ και η χθεσινή καταγγελία των κατοίκων της Παλιάς Πόλης που αν και με καθυστέρηση, επιβεβαιώνει και δικαιώνει τον «Μ» για τα γραφόμενά του (σ.σ. Μόνος του τα αποφάσισε, μόνος του έδωσε τις εντολές....και έκλεισαν οι δρόμοι για να οικονομήσουν και ποιός νοιάζεται!!! Έχει καλούς δικηγόρους διατείνεται βέβαια...)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Ξάνθη, 28 Αυγούστου 2020
Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Ξάνθης
Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων
Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ξάνθης
Κοιν.: Δήμο Ξάνθης

Κυρίες, κύριοι,
Τις τελευταίες εβδομάδες έχει τοποθετηθεί στην αρχή της οδού Δημάρχου Φ. Αμοιρίδη, μια φορητή μπάρα, πορτοκαλί κώνοι και περιστασιακή ένα φορητό απαγορευτικό κυκλοφορίας και γλάστρες που εμποδίζουν την πρόσβαση οχημάτων στις οδούς Αμοιρίδη, Ορφέως, Μαυρομιχάλη και Ι. Σγουρού.
Επειδή η τοποθέτηση μας φαίνεται αυθαίρετη, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τους λόγους της τοποθέτησης, και επίσης

1. Αν υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση.
2. Αν η αστυνομία είναι ενήμερη και σύμφωνη με την τοποθέτηση.
3. Για τα μέτρα προστασίας (αν υπάρχουν) σε περίπτωση που κάποιος κάτοικος τις απογευματινές/βραδινές ώρες που είναι τοποθετημένη η μπάρα πάθει κάτι και χρειαστεί να μεταβεί ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό όχημα τα οποία σε τμήματα της οδού Ορφέως δεν χωρούν με την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων που συνόδευσε την τοποθέτηση της μπάρας.
Αν το παραπάνω 1. δεν πληρούται, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η μπάρα, οι κώνοι και τα υπόλοιπα αντικείμενα δεν τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Ξάνθης και επομένως μπορούν να απομακρυνθούν.
Αναμένοντας τις ενέργειές σας,
Eκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου

Κωνσταντίνος Κουρτίδης,
πρόεδρος ΔΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια