GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Μετά τον Πάππας που ακόμη δεν είδαμε..Και ο προπονητής της νέας Ξάνθης, Αυστραλός. Το όνομά του Τόνι Πόποβιτς...Ρώσο δεν βλέπω.]

Όπως αποκάλυψε λίγο πιο πριν σήμερα (Δευτέρα) ο Σωτήρης Γεωργούντζος στην εξαιρετική εκπομπή του Βασίλη Αναστασιάδη στην “ΕΡΑ Σερρών” ...


Όπως αποκάλυψε λίγο πιο πριν σήμερα (Δευτέρα) ο Σωτήρης Γεωργούντζος στην εξαιρετική εκπομπή του Βασίλη Αναστασιάδη στην “ΕΡΑ Σερρών”, το νέο προπονητικό τιμ της Ξάνθης θα έχει ως εξής:

Προπονητής ο Τόνι Πόποβιτς από την Αυστραλία, στην Κ19 ο Κυριάκος Κετσεμενίδης, Κ17 Γιάννης Δημητριάδης, Κ15 ο Χρήστος Μαλαδένης.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας Μπιλ Πάπας (φωτό αριστερά) πάει για δέκα μεταγραφές πολύ δυνατές και βέβαια στόχος του είναι η άμεση επαναφορά της ακριτικής μας ομάδας στην Super league.

Το όνομα του 47χρονου τεχνικού έχει συνδεθεί με την Ξάνθη. Ο Τόνι Πόποβιτς είναι ο εκλεκτός του νέου ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Μπιλ Κάλας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Τόνι Πόποβιτς δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Περθ Γκλόρι, ενώ έχει εργαστεί, εκτός από την Περθ Γκλόρι, σε Καραμπουκσπόρ (Τουρκία), Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς (Αυστραλία) και ως βοηθός σε Κρίσταλ Πάλας και Σίντνεϊ.

sportstonoto
(σ.σ. Οι Σερραίοι φαίνεται οτι έχουν καλύτερες πηγές απο μάς....Αυστραλούς πάντως ακούμε, αλλά Αυστραλό ακόμη δεν είδαμε...)


Δεν υπάρχουν σχόλια