GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής με 5 μη νόμιμους μετανάστες στην Ξάνθη]

Συνελήφθη την (08-07-2020) το πρωί στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρ...


Συνελήφθη την (08-07-2020) το πρωί στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε χωμάτινη οδό και οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να ακινητοποιήσουν τον οδηγό – διακινητή και τους πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια