GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: NΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ]

Την στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια ΑΜΘ ζήτησε με δήλωσή του ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρ...

Την στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια ΑΜΘ ζήτησε με δήλωσή του ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης αναφέροντας τα παρακάτω:
Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε από τα 32 δις ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης την άμεση αποπληρωμή των -από πολλών ετών πίσω- οφειλόμενων ποσών των ενισχύσεων 12% και 4% στις επιχειρήσεις μας !

Καλό μήνα, η επανεκκίνηση των ξενοδοχείων σημειολογικά αποτελεί κορύφωση των προσπαθειών οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Καλές δουλειές να έχουν με δύναμη να αντέξουν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Χρειάζονται τη στήριξη μας και πρέπει να την έχουν γιατί απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους και στηρίζουν την τοπική αγορά μέσα από το δίκτυο προμηθευτών τους. Ιδιαίτερα στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη οι δυσκολίες πολλές περισσότερες, είναι γνωστό. 

Για τους ξενοδόχους μας και όχι μόνο, προτείνω να διεκδικήσουμε μεταξύ άλλων την άμεση καταβολή των οφειλών του κράτους προς αυτούς και όλους τους επιχειρηματίες μας, των εργασιακών ενισχύσεων του 12% για τη Θράκη και του 4% για την Ανατολική Μακεδονία, μέσα από το ταμείο ανάκαμψης που έχει διαθέσιμους πόρους 32 δίς ευρώ. Χρωστούμενα δεκαετιών πρέπει να τους καταβληθούν τώρα που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, το Συμβούλιο της Επικρατείας τους δικαίωσε, ήρθε η ώρα και η πολιτεία να δικαιώσει τη συνέπεια τους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. 

Καλώ όλους τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες να σταθούν αρωγοί και να διεκδικήσουν την άμεση καταβολή των οφειλόμενων ποσών. Αυτό είναι κίνηση πραγματικής στήριξης την ώρα που πραγματικά το χρειάζονται για να σταθούν όρθιοι αυτοί και οι εργαζόμενοι τους!

Μιχάλης Αμοιρίδης Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης




Δεν υπάρχουν σχόλια