GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε καραντίνα μιας βδομάδας 30 εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, εξ' αιτίας κρούσματος κορωνοϊού απο το Δήμο Μύκης

Συναγερμός σήμανε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, από νέο κρούσμα κορονοϊού, αφού τα κρούσματα στην χώρα μας μπο...


Συναγερμός σήμανε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, από νέο κρούσμα κορονοϊού, αφού τα κρούσματα στην χώρα μας μπορεί να έχουν περιοριστεί πάρα πολύ αλλά ο ιός εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα μας.

Σύμφωνα με το evros-news.gr συγκεκριμένα, ένας ασθενής με αιματολογικά προβλήματα από την περιοχή Μύκης Ξάνθης που μεταφέρθηκε την Δευτέρα 1 Ιουνίου για μετάγγιση αίματος και ήταν ασυμπτωματικός, αποδείχθηκε από το τεστ ότι έχει Covid-19.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και εφαρμόστηκαν άμεσα όσα και τους προηγούμενους μήνες στο νοσοκομείο που ως γνωστόν αποτελεί Κέντρο Αναφοράς για κορονοϊό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στον ειδικό θάλαμε για τον κορονοϊό, ενώ πάνω από 30 εργαζόμενοι στην Αιματολογική Κλινική που ήρθαν με οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή μαζί του, αμέσως τέθηκαν σε προσωρινή καραντίνα και υποβλήθηκαν σε τεσ για τον Covid-19.

ΟΛΟΙ βγήκαν ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ στην πρώτη εξέταση, αλλά αποφασίστηκε να παραμείνουν στα σπίτια τους για 7 ημέρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα για το δεέτερο δείγμα και αν είναι και αυτά αρνητικά, τότε να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Μαζί με τον ασθενή με κορονοϊό, στον ειδικό θάλαμο μεταφέρθηκαν άλλοι δυο ασθενείς που ήταν στο δωμάτιο όπου αρχικά είχε μεταφερθεί, αυτοί για προληπτικούς λόγους, αν και το πρώτο τεστ επίσης ήταν αρνητικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια