GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Covid-19 Ξάνθη τα αποτελέσματα θα … μιλήσουν]

Στην προσπάθεια που κάνει η Ξάνθη μετά τα κρούσματα που εμφανίσθηκαν στον νομό και που τελικά χθες αργά μέσω τηλεδιάσκεψης αποφασίστη...


Στην προσπάθεια που κάνει η Ξάνθη μετά τα κρούσματα που εμφανίσθηκαν στον νομό και που τελικά χθες αργά μέσω τηλεδιάσκεψης αποφασίστηκε να γίνει με πολλαπλά συνεργεία ο προληπτικός έλεγχος όπως μας ενημέρωσαν πηγές από τον δήμο, ο ίδιος ο δήμαρχος, μέχρι αργά το βράδυ μετά την τηλεδιάσκεψη με το υπουργείο και τον κ. Τσιόδρα, συνομίλησε με όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της Ξάνθης σε μία προσπάθεια να γίνουν οι εθελοντικές μετρήσεις για τον covid-19 σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας κάτι που και ο ιατρικός σύλλογος αλλά και πολλοί κοινωνικοί φορείς ζήτησαν επανειλημμένα για να πάψει πλέον η Ξάνθη να έχει μία σταθερή καμπύλη κρουσμάτων και να μην υπάρχει μία σοβαρή ενημέρωση γύρω από αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με την πηγή μας στον δήμο της Ξάνθης, το αποτέλεσμα των μετρήσεων θα δείξει αν θα ληφθούν ή όχι μέτρα – καραντίνα- για τον νομό Ξάνθης.

Τα τελευταία κρούσματα που εντοπίστηκαν από τον ΕΟΔ, δεν αφορούν μόνο τον δήμο Ξάνθης και τον δήμο Μύκης αλλά και τους υπόλοιπους δήμους.

Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας θα δείξει.

Μάλιστα όπως μας σημείωσε η πηγή μας είναι άγνωστο αν ο κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας θα ξαναέρθουν στην σήμερα. Πιθανολόγησε ότι θα έρθουν αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια