GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Αναβλήθηκε λόγω...κορωνοϊου το Ξάνθη - Ατρόμητος μετά απο αίτημα της ομάδας του Περιστερίου!!!]

Με το αριστερό ξεκινάνε τα play out αφού αναβάλλεται ο αγώνας της Ξάνθης με τον Ατρόμητο που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο (6/6) μετά τ...


Με το αριστερό ξεκινάνε τα play out αφού αναβάλλεται ο αγώνας της Ξάνθης με τον Ατρόμητο που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο (6/6) μετά τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή.

Δεν θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/6) η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των play out, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων στην περιοχή της Ξάνθης.

Στην περιοχή έχουν αρχίσει ήδη οι μοριακοί έλεγχοι και τα αποτελέσματά τους αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής (5/6), την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η πτήση της αποστολής του Ατρόμητου και κανένας δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση εμφανιστεί αρνητική στην διεξαγωγή του αγώνα.

Αν η κυβέρνηση δώσει το ΟΚ για το ματς, τότε η αποστολή των Περιστεριωτών θα πετάξει το πρωί του Σαββάτου και ο αγώνας θα πάει μια ημέρα μετά την Κυριακή (7/6) καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να γίνει στο Περιστέρι με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Στο προγραμματισμένο για την Παρασκευή (5/6) διοικητικό συμβούλιο θα συζητήσει η Super League την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης Ξάνθη-Ατρόμητος, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (6/6, 20:00) στα «Πηγάδια», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική των play out.

Νωρίτερα χθες (4/6), η ΠΑΕ Ατρόμητος έστειλε επιστολή στη Super League με την οποία έθετε ερωτήσεις ως προς την ασφάλεια της αποστολής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή. Η ομάδα του Περιστερίου ήθελε να έχει λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα.

Στη Super League έχουν λάβει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα που ενσκήπτει με την πρώτη σκέψη να είναι να διεξαχθεί το ματς Ξάνθη-Ατρόμητος, την Κυριακή (7/6), εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές Αρχές και σε συνεννόηση με τις δυο ομάδες, τη διοργανώτρια Αρχή και την ΕΡΤ, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσής του. Τα κρούσματα κορονοϊού στη Θράκη καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης το Σάββατο (6/6, 20:00) όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η ομάδα του Περιστερίου ακύρωσε δε τα αεροπορικά εισιτήρια και βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων ως προς την οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του εκτός έδρας αγώνα της με την Ξάνθη.

Η ερώτηση του Ατρόμητου στην Λίγκα
για το αν είναι… ασφαλές(!) να ταξιδέψει στην Ξάνθη!!!
Επιστολή στη Super League για το ματς κόντρα στην Ξάνθη απέστειλε την Πέμπτη 4/6 ο Ατρόμητος, που όπως αναφέρει και στην επιστολή ζητά να μάθει αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει στην πόλη λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας της περιοχής.

Σε αυτή οι Περιστεριώτες ζητούν κατευθυντήριες γραμμές για το τι μέλλει γενέσθαι με την αναμέτρηση κόντρα στους Ξανθιώτες το Σάββατο (6/6, 20:00), ζητώντας ουσιαστικά από τις κυβερνητικές αρμόδιες αρχές να διαπιστώσουν για το αν είναι ασφαλές(!) το ταξίδι στην πόλη για την 1η αγωνιστική των play-out.

Πέρασαν από νέα τεστ κορονοϊού οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης



Πριν την προπόνηση της Τετάρτης προπονητικό επιτελείο, προσωπικό και ποδοσφαιριστές της Ξάνθης υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ για τον κορωνοϊό γι’ άλλη μία φορά. Στην συνέχεια ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής στα παιχνίδια υποομάδων σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια