GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Δημόσια συγνώμη του Ευαγγέλου από τους κατοίκους των Πηγαδίων! Ιδιοκτήτρια ακινήτου στο «Μ»: Ποτέ δεν τους έδιωξα!]

Στα Πηγάδια θα μεταβεί την Τρίτη 9 Ιουνίου η Κοινωνική Πρόνοια για να δει απο κοντά την οικογένεια!


Στα Πηγάδια θα μεταβεί την Τρίτη 9 Ιουνίου η Κοινωνική Πρόνοια για να δει απο κοντά την οικογένεια!


Πάνω από 50 κάτοικοι των Πηγαδίων –μαζί και ο πατέρας το παιδιού και καθηγητης στο ΔΠΘ Ευάγγελος Ευαγγέλου-συγκεντρώθηκαν στις 8 το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουνίου στο ΚΑΠΗ του Χωριού προκειμένου να συζητήσουν τη δυσφήμηση που υπέστη ο οικισμός, διαψεύδοντας τον καταγγέλλοντα πατέρα Ευάγγελο Ευαγγέλου για συνειδητή παραπληροφόρηση και εκφράζοντας την έντονη οργή τους για όλα όσα είδαν το φως τον τελευταίο καιρό και απο πανελλήνια μέσα.

Μάλιστα στη συγκέντρωση ήταν και ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, καθώς επίσης ο τοπικός σύμβουλος Πηγαδίων και ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδη με τον τελευταίο να μην κρύβει την οργή του για το "διασυρμό" του οικισμού και να του λέει, "εσύ τα είπες στον ΑΝΤ1. Τώρα θα βρεις και θα ζητήσις συγνώμη;"

Την ίδια ώρα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού με δήλωσή της στο "Μ" χαρακτήρισε όλη τη καταγγελία «ψευδή» λέγοντας ότι τη Τρίτη "θα πάει και στον Εισαγγελέα κι ότι ουδέποτε έδιωξαν την οικογένεια από το σπίτι".

Από την πλευρά του ο πατέρας δεσμεύτηκε ότι θα ζητήσει δημόσια συγνώμη ;από το fb αποδεχόμενος τα λάθη του, ενώ πληροφορίες μας λένε ότι την Τρίτη θα μεταβεί και η Κοινωνική Πρόνοια στα Πηγάδια προκειμένου να δει από κοντά την οικογένεια και να μιλήσει μαζί της.Και κυρίως να δει το παιδί και τη μάνα που τραβάει τον δικό της "Γολγοθά".
Στη συνέχεια ο κύριος Ευάγγελος Ευαγγέλου έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση μέσα από το fb

Eyangelos Eyangeloy
ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με όλη αυτή την προσπάθεια που έγινε τα νέα είναι ευχάριστα. Έπειτα από την σημερινή μαζική συνάντηση που είχα με πολλούς κατοίκους του χωριού παρουσία του Δημάρχου, με διαβεβαίωσαν όλοι τους ότι έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει τον γιό μου από τις πρώτες μέρες που πήγαμε στο χωριό και δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουμε από το χωριό. Έπειτα από αυτή την έκβαση του θέματος θέλω να ευχαριστήσω θερμά το χωριό Πηγάδια Ξάνθης και τους κατοίκους του και να τους ζητήσω δημοσίως συγνώμη για την δυσφήμηση που υπέστει το όνομα του χωριού από την ανάρτησή μου, η οποία δεν είχε καμία πρόθεση να δυσφημήσει το χωριό που μένω εδώ και χρόνια.
Ευχαριστώ θερμά και όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε στις δύσκολες αυτές στιγμές!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια