GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΣΟΚ στον Δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης! Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε δικηγόρος, ενημερώθηκε τάχιστα ο Εισαγγελέας Ξάνθης]

Άμεσα τεστ σε δικηγόρους και υπαλλήλους Πρωτοδικείου Ξάνθης ζήτησε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης!


Άμεσα τεστ σε δικηγόρους και υπαλλήλους Πρωτοδικείου Ξάνθης ζήτησε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης!

*Θετικός στο τέστ και πολίτης που έδωσε δείγμα στο Δήμο Τοπείρου!
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε μέλος του-δικηγόρο της Ξάνθης που έκανε το τεστ στo Δήμο Ξάνθης το πρωϊ της Κυριακής ότι βρέθηκε θετικός στον Coid-19, ασυμπτωματικός. ‘Ηδη ο εν λόγω δικηγόρος μαζί με την σύζυγό του τέθηκαν σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Σημειώνεται ότι το 43% των ασθενών με κορονοϊό είναι πλήρως ασυμπτωματικοί ενώ ο εν λόγω δικηγόρος ενημερώθηκε από τον ΕΟΔΥ για το αποτέλεσμα του ΤΕΣΤ.

Σημειώνεται ότι με το που πληροφορήθηκε το συμβάν, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης επικοινώνησε το πρωϊ της Κυριακής αμέσως με τον Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά Στρουμπή αλλά και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα ζητώντας άμεσα την διενέργεια μαζικού τεστ για τους δικηγόρους και τους υπαλλήλους του Πρωτοδικείου Ξάνθης

Σημειώνεται επίσης ότι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 επαναλειτουργούν τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα, δηλαδή και το Πρωτοδικείο Ξάνθης με ασφαλιστικά και μετά τις εξελίξεις αυτές, κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει.

Την ίδια ώρα οι Βούλγαροι άρχισαν να καταφτάνουν στις παραλίες της Ξάνθης ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ και περιορισμό και σε αντίθεση με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, ούτε σε καραντίνα βρίσκονται, ούτε έχουν προβεί σε κάποιο τεστ. Και στα περισσότερα μαγαζιά καφέ της πόλης η κατάσταση είναι ήδη ανεξέλεγκτη χωρίς να λαμβάνεται κανένα περιοριστικό μέτρο...
Παράλληλα αποκλειστικές πληροφορίες του "Μαχητή" αναφέρουν οτι θετικός στο τεστ βρέθηκε και πολίτες που έδωσε δείγμα στο Δήμο Τοπείρου.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται τη Τρίτη σύμφωνα με τις "εξυπνάδες" των αρμοδίων του Δήμου Ξάνθης κι ενώ ήδη ο ΕΟΔΥ άρχισε να "ενημερώνει" τους θετικούς στο COVID-19 και δυστυχώς η επίσημη έλλειψη ενημέρωσης δυστυχώς ενισχύει την παραπληροφόρηση. ...!


Δεν υπάρχουν σχόλια