GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή 17,5 γρ. κοκαΐνης και 4 ναρκωτικά δισκία στον Έβρο]

Συνελήφθησαν την 08-06-2020  το βράδυ στον Έβρο, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστ...


Συνελήφθησαν την 08-06-2020 το βράδυ στον Έβρο, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν τη δραστηριοποίηση των δραστών στη διακίνηση ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος και τη
ν κατοχή τους, μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 17,5 γραμμαρίων και τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια