GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[14 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη – Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία]

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ...


Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και η Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση (ΕΡΤ), διοργανώνουν από 7 έως 14 Ιουνίου, Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ανάδειξη της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας να επιτύχει την πολυπόθητη αυτάρκεια, σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα.

Την εβδομάδα αυτή το πρόγραμμα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα οι ενημερωτικές εκπομπές, θα περιλαμβάνουν αφιερώματα στην Εθελοντική Αιμοδοσία, στα οποία θα συμμετέχουν επιστήμονες, εκπρόσωποι του κινήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και εκπρόσωποι φορέων που συμμετέχουν ενεργά στο κίνημα των Εθελοντών Αιμοδοτών και εκπρόσωπος της εκκλησία.

Στις εκπομπές αυτές θα εμφανιστούν κυρίως από απόσταση (μέσω τηλεδιάσκεψης) εκπρόσωποι Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών – Μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και για το λόγο αυτό παρακαλούμε να ενημερώσουν μέχρι σήμερα Τρίτη, 12:00μ.μ., την Ομοσπονδία όσοι Σύλλογοι διοργανώνουν Αιμοδοσίες ή κάποια εκδήλωση το διάστημα 7 έως 14 Ιουνίου, προκειμένου να γίνει ο αναγκαίος προγραμματισμός.




Δεν υπάρχουν σχόλια