GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απέκτησαν ζούγκλα τα «Εργατικά του ΟΣΕ» στην Ξάνθη!!!

«Θα μας φάνε τα φίδια» λένε οι γείτονες, τέτοια αδιαφορία δεν είχαμε ούτε επί Δημαρχόπουλου. «Μπορεί να άφηναν τα δένδρα και το γκαζόν...


«Θα μας φάνε τα φίδια» λένε οι γείτονες, τέτοια αδιαφορία δεν είχαμε ούτε επί Δημαρχόπουλου. «Μπορεί να άφηναν τα δένδρα και το γκαζόν να στεγνώσει τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως την Άνοιξη τουλάχιστον εκείνοι, κούρευαν την πρασινάδα».

Πολλά παράπονα στην γειτονιά και στην μικρή πλατεία στα εργατικά του ΟΣΕ που χρησιμοποιείτε σαν παιδική χαρά αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος για να παίζουν τα παιδιά.

Οι γείτονες ζητούν από την δημοτική αρχή να παρέμβει και τουλάχιστον να κουρέψει το πράσινο μην έχει κρυμμένο κανένα φίδι και κάνει ζημιά στα μικρά παιδιά που παίζουν στον χώρο της πλατείας.

Η άτυπη παιδική χαρά βρίσκεται στην οδό Σαγγαρίου η οποία έχει το προνόμιο να μετατρέπετε σε λίμνη τον χειμώνα και το καλοκαίρι όλο το πράσινο που διαθέτει να «κορακιάζει» και να ξεραίνεται.

Βέβαια ουδείς στην γειτονιά γνωρίζει τον αντιδήμαρχο πρασίνου που προφανώς και αυτός, όπως και ο προκάτοχός του, δεν έχει ανάγκη τις ψήφους της περιοχής των εργατικών του ΟΣΕ.

Και όσο για τους ξερούς κορμούς που είναι πεταμένοι πάνω στο πεζοδρόμιο ούτε κουβέντα να γίνεται. Βέβαια κάποια στιγμή ο δήμαρχος θα πρέπει να γνοιαστεί και για την καθημερινότητα των υπολοίπων Ξανθιωτών που δεν έχει ανάγκη τις ψήφους τους επειδή έχει τους “δικούς” σίγουρους ψήφους. Τουλάχιστον να δηλώσει και επίσημα ότι είναι δήμαρχος του Δροσερού, του Πούρναλικ και των Κιμερίων.







Δεν υπάρχουν σχόλια