GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιάννης Παπαχρόνης: Είμαστε απόντες από το δημοτικό συμβούλιο

Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που κατηγορούν την διοίκηση του δήμου Ξάνθης για “λάθη” (;) ...


Τελικά μάλλον έχουν δίκιο οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που κατηγορούν την διοίκηση του δήμου Ξάνθης για “λάθη” (;) στα πρακτικά των δια περιφοράς συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου λόγω κορωναϊού.

Ένας μικρός πολιτικός χαμός έγινε σήμερα στην Ξάνθη αναδεικνύοντας το γεγονός ότι οι συνεδριάσεις δια περιφοράς του δημοτικού συμβουλίου, κρύβουν και «λάθη» από την πλευρά του προεδρείου, ίσως όχι εσκεμμένα.

Όπως αυτό που με ανακοίνωση τους τα μέλη της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» ανέφεραν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην συνεδρίαση εξηγώντας τους λόγους με κυριότερο αυτόν που λέει ότι οι βούληση των δημοτικών συμβούλων εξαντλείτε στην ψήφιση ή όχι της πρότασης της δημοτικής αρχής χωρίς στην ουσία να δίδεται το δικαίωμα εκπροσώπησης των δημοτών από την πλευρά τους αφού δεν έχουν την δυνατότητα να επιχειρηματολογήσουν.

Ερωτηθείς ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Παπαχρόνης δήλωσε ότι η παράταξη του ήταν απούσα από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας από την γραμματεία να διορθώσει το πρακτικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρακτικό του δημοτικού συμβουλίου λέει τα εξής.

Υπέρ της πρότασης του προεδρείου ψήφισαν οι παρατάξεις Τσέπελη, Χ΄΄θεοδώρου και Βογιατζή, κατά ψήφισαν οι παρατάξεις Δημαρχόπουλου και Λύρατζη και εξ ελήφθη ως παρούσα η παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου.

Διαβάζοντας «λάθος» (;) την ανακοίνωση της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας», το προεδρείο θεώρησε ότι η παράταξη “Αγάπη για την Ξάνθη μας” ήταν παρούσα νομιμοποιώντας την διαδικασία ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Να σημειώσουμε ότι η πρόταση της διοίκησης αφορούσε την παράλληλη λαϊκή αγορά στον δήμο Ξάνθης κάτι που σύμφωνα με τον επικεφαλής Γιάννη Παπαχρόνη δεν ισχύει.

Ουδεις πλέον γνωρίζει αν και για πόσο ακόμη καιρό θα συνεχισθεί αυτή η ερμαφρόδιτος κατάσταση, με την δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και με πρόσχημα τον κορωναϊό.


Δεν υπάρχουν σχόλια