GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης, ευχαριστεί τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την απολύμανση των αστυνομικών οχημάτων

Την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ευχαριστεί δημόσια η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ για την βιολογικό καθαρισμό σε 15 υπηρεσι...


Την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ευχαριστεί δημόσια η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ για την βιολογικό καθαρισμό σε 15 υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Στην επιστολή της προς την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ η Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:

Με την παρούσα επιστολή το διοικητικό συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, εκφράζοντας με βεβαιότητα, όλα τα μέλη της, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια και εγγράφως την εταιρία ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, πραγματοποιώντας τον βιολογικό καθαρισμό σε 15 υπηρεσιακά οχήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

Η ενέργεια σας αυτή σε αυτή την δύσκολη για την χώρα δοκιμασία ήταν καθοριστικής σημασίας για όλους μας, καθώς το υπηρεσιακό όχημα αποτελεί για εμάς το κυριότερο μας εργαλείο.
Το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την Αστυνομία της πόλης αναγνωρίζεται από όλο το αστυνομικό προσωπικό και ευελπιστούμε στο μέλλον σε παρόμοιες ενέργειες.

Για τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος Γουναρίδης Νικόλαος
Ο Γεν. Γραμματέας Δροσίδης Παναγιώτης




Δεν υπάρχουν σχόλια