GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπό βροχή η Ξάνθη υποδέχτηκε το Άγιο Φως το βράδυ της Δευτέρας 25/5-Ποιοι παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας

Εν όψει της σημερινής αποδόσεως της εορτής του Πάσχα, τη  Δευτέρα 25 Μαΐου στις 19:30  και υπό βροχή στα προπύλαια του Ιερού Καθεδρικο...


Εν όψει της σημερινής αποδόσεως της εορτής του Πάσχα, τη Δευτέρα 25 Μαΐου στις 19:30 και υπό βροχή στα προπύλαια του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας, πραγματοποιηθηκε μέ την προσήκουσα λαμπρότητα η υποδοχή του Αγίου Φωτός εκ του Μετοχίου του Παναγίου Τάφου Πλάκας.

Το Άγιο Φως συνόδευσε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας ο ευσεβής Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αφού το παρέλαβε πρώτα από τον αρχιμανδρίτη Αντώνιο Βούλκο και εν συνεχεία το παρέδωσε στον Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων στην είσοδο του Ναού.

Στην τελεστή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπούτος, η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φένια Τσαγκάλα ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Πάνος Αμβροσιάδης, ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος (παράταξη Δημαρχόπουλου) Σάκης Χατζηαντωνίου και αρκετοί πιστοί.Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Παπαχρόνη και η ομάδα των "6".

Σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου καί ώρα 21:00 εις τόν ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεου Σοφίας θα τελεσθεί η πανηγυρική Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.








Δεν υπάρχουν σχόλια