GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημοσιοποίηση στοιχείων & φωτογραφιών αλλοδαπού, που κατηγορείται απάτη συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θ...


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη από κοινού, κατ΄εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. (Σχετικό το από 17-5-2020 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας)

Πρόκειται για τον υπήκοο Γερμανίας (επ) RUDOLF (ον) ERIC του SILVIO και της LOLITA, γεννηθέντα την 17-6-1996, στη Γερμανία.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 8 Ιουνίου του 2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια