GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αποκάλυψη ΓΕΕΘΑ: Μετανάστες με κορωνοϊό στέλνει ο Ερντογάν στην Ελλάδα.

Με μία γλώσσα η οποία αιφνιδιάζει και η οποία δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται στις ενημερώσεις του ελληνικού ΓΕΕΘΑ, η ανώτατη ηγε...


Με μία γλώσσα η οποία αιφνιδιάζει και η οποία δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται στις ενημερώσεις του ελληνικού ΓΕΕΘΑ, η ανώτατη ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων προχώρησε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου 11 Απριλίου σε ανεπίσημη-άτυπη ενημέρωση των στρατιωτικών συντακτών σχετικά με σενάριο αποστολής μεταναστών από την Τουρκία στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με αυτήν την άτυπη ενημέρωση, το ΓΕΕΘΑ αναφέρει επίσης πως αυτοί οι μετανάστες που προορίζονται να μετακινηθούν παράνομα στην Ελλάδα, είναι μολυσμένοι με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις λοιπόν του ελληνικού επιτελείου, η Τουρκία ετοιμάζει τον «δεύτερο γύρο» της απόπειρας να περάσει στη χώρα μας παράνομους μετανάστες, μετά την πλήρη αποτυχία της στον Έβρο.

Οι πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάνουν λόγο για μεγάλες συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας, οι οποίοι μάλιστα είναι ασθενείς κορωνοϊού.
Οι μετανάστες αυτοί μεταφέρθηκαν από χώρους φιλοξενίας μεταναστών όπως και από την περιοχή Παζάρ Κουλέμε, με λεωφορεία, και όπως εκτιμά η ελληνική πλευρά, η Τουρκία θα επιχειρήσει να τους μεταφέρει στη χώρα μας σύντομα ακολουθώντας οργανωμένο σχέδιο, με τη συνδρομή μάλιστα της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής, όπως είχε γίνει και στον Έβρο.

«Η Τουρκία βρήκε τον τρόπο να μειώνει τα κρούσματα στο έδαφος της...τα στέλνει αλλού», σχολιάζουν δηκτικά πηγές του ΓΕΕΘΑ...

Την ενέργεια αυτή είχε προαναγγείλει άλλωστε και με δηλώσεις του ο υπουργός Εσωτερικών Σοϊλού.
Το Γενικό Επιτελείο συνδέει αυτό το σχέδιο με την υπερπτήση που έγινε νωρίτερα σήμερα, πάνω από τη Μυτιλήνη, όταν ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από τη Λέσβο στα 22.000 πόδια στις 16:28 μ.μ. και ένα λεπτό αργότερα ξαναπέταξε πάνω από το νησί στα 24.000 πόδια. Στη συνέχεια μάλιστα τα αεροσκάφη δεν δίστασαν να κατεβούν στα 5000 πόδια Βορείως Λέσβου όπου επιχειρούσε βρετανικό αεροσκάφος της FRONTEX και να το παρενοχλήσουν!

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά , σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Η ελληνική πλευρά θεωρεί ότι η υπερπτήση αυτή πραγματοποιήθηκε έπειτα από την αποκάλυψη των προθέσεων τους και την άμεση ενεργοποίηση των Ελληνικών δυνάμεων (Στρατός, Λιμενικό, Αστυνομία).

«Η προκλητική υπέρπτηση έγινε γιατί αποκαλύφθηκαν οι ενέργειες της και πιάστηκε ακόμα μια φορά με τη γίδα στη πλάτη. Απελπισία, σπασμωδικές ενέργειες, αλλά και η αναποτελεσματικότητα της Τουρκίας στο θέμα COVID-19, δεν κρύβεται με τίποτα. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Αυτό θα κάνουν συνέχεια», σχολιάζουν οι πηγές του ελληνικού ΓΕΕΘΑ...

Η άτυπη ενημέρωση του Επιτελείου συνοδεύεται και από τις παρακάτω εικόνες:


Δεν υπάρχουν σχόλια