GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



3 νέα κρούσματα του κοροναϊού εντοπίστηκαν σε κλινικές του Νοσoκομείου Ξάνθης! Αλλά αυτές…λειτουργούν κανονικά!

3 νέα κρούσματα του κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε τρεις κλινικές του Νοσoκομείου Ξάνθης σύμφωνα με φιλικά ΜΜΕ της διοικήτριας Έλενας Ροφαέ...


3 νέα κρούσματα του κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε τρεις κλινικές του Νοσoκομείου Ξάνθης σύμφωνα με φιλικά ΜΜΕ της διοικήτριας Έλενας Ροφαέλα! Αλλά και οι τρεις μετά από μια απολύμανση…συνεχίζουν και λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας ενώ και οι τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν στην κλινική COVI-19

Σημειωτέων ότι και οι τρεις ασθενείς, είχαν έρθει σε επαφή με γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και άλλους ασθενείς κατά την μεταφορά τους! Πρόκειται για ασθενείς που εισήχθησαν ως επείγοντα περιστατικά με άλλα προβλήματα υγείας και διαπιστώθηκε ότι τελικά είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα!!! 

Μάλιστα υπό παρακολούθηση είναι και δυο γιατροί που ήρθαν σε επαφή μαζί τους!

Τώρα πως γίνεται για παρόμοια περίπτωση το Κέντρο Εχίνου να τέθηκε σε καραντίνα…αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι γιατροί. Γιατί αλλιώς στη μια περίπτωση κι αλλιώς στην άλλη!
Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή το βράδυ επικράτησε ΠΑΝΙΚΟΣ στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης όταν έγινε αντιληπτό ότι «και οι τρεις ασθενείς που μεταφέρθηκαν στις τρεις κλινικές ήταν θετικοί στο ιό COVI-19.



Δεν υπάρχουν σχόλια