GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίθεση Χατζηγκενέ στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ για Πυροσβεστική στον Εχίνο!

Κύριε Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, διάβασα με προσοχή τις ερωτήσεις, που αποστείλατε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, οι οποίες είχαν ως θέμα τ...


Κύριε Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, διάβασα με προσοχή τις ερωτήσεις, που αποστείλατε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, οι οποίες είχαν ως θέμα τη θωράκιση του ορεινού όγκου της Ξάνθης από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, με την εγκατάσταση κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Δήμο Μύκης.
Για την κίνησή σας αυτή, στάθηκε αφορμή η πυρκαγιά, που κατέστρεψε το σπίτι μιας πολύτεκνης οικογένειας στην περιοχή των Σατρών.

Δε σας κρύβω ότι χαμογέλασα, γιατί αυτές οι ερωτήσεις-προτάσεις, μου φάνηκαν γνώριμες, αφού εγώ ο ίδιος τις έχω θέσει επανειλλημένα στο παρελθόν, στους αρμόδιους υπουργούς, περιφερειάρχες, αρχηγούς της Π. Υ., αλλά και σε εσάς! Χαμογέλασα, γιατί θυμάμαι, όπως θυμούνται και οι ψηφοφόροι σας.

Αφού λοιπόν εσείς φαίνεται, πως έχετε ξεχάσει, σας το υπενθυμίζω και σας προτρέπω να ανατρέξετε στα συρτάρια του δήμου Μύκης. Εκεί θα βρείτε καλά θαμμένες (από εσάς και τον τότε δήμαρχο κ. Καπζά!), σε έντυπη μορφή τις προθέσεις του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδας στις οποίες αναφέρονται ξεκάθαρα όλες οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία του πολυπόθητου κλιμακίου.
Εάν επιθυμείτε, μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό ο σημερινός Δήμαρχος Μύκης κ.Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, ο οποίος την περίοδο που εστάλησαν αυτές οι προϋποθέσεις, βρισκόταν σε θέση αντιπολίτευσης. Αλήθεια θυμάστε σε ποιά περίοδο αναφέρομαι; Θυμάστε το σπίτι, που κάηκε στην περιοχή των Μελιβοίων;;; Δε μπορεί να το έχετε ξεχάσει και αυτό!

Εσείς και ο κ. Καπζά λειτουργήσατε τότε με (εγκληματική) αμέλεια με το πιο επικίνδυνο τρόπο και πράξατε άκρως συμφεροντολογικά. Δε θέλατε , να φανεί ότι η λύση του προβλήματος αυτού, ήταν αποτέλεσμα και δικών μου προσπαθειών. Αυτό που θα έπρεπε να μετράει για εσάς όμως είναι η ασφάλεια των πολιτών και όχι τα εύσημα.

Γιατί τόσα χρόνια δεν ενεργήσατε έχοντας στα χέρια σας όσα χρειάζονται; Είναι μικροπρεπές και λυπηρό! Ο δήμαρχος Μύκης, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και την Περιφέρεια ΑΜΘ μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Ξάνθη 09 Απριλίου 2020
Περιφερειακός Σύμβουλος
Ιρφάν Χατζηγκενέ


Δεν υπάρχουν σχόλια