GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Όλοι μαζί μια γροθιά από τώρα για την επόμενη μέρα

Συνεργασία όλων, σχεδιασμός για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, των παραγωγών, των εργαζόμενων.


Συνεργασία όλων, σχεδιασμός για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, των παραγωγών, των εργαζόμενων.

Η κρίση που διανύουμε, χρειάζεται τήρηση των οδηγιών, η μάχη των ανθρώπων της υγείας και της πολιτικής προστασίας θα συνεχισθεί. Η σκέψη μας στα θύματα και τους αρρώστους και η εκτίμηση μας δεδομένη στα στελέχη που εργάζονται από οποιοδήποτε πόστο για την προσπάθεια αυτή. Ο χρόνος όμως δεν σταματά και οι ανάγκες απαιτούν να έχουμε ετοιμότητα για την επόμενη μέρα που θα έλθει σύντομα ελπίζουμε.

Η οικονομία σε όλο το φάσμα της έχει πληγεί και δύσκολα μπορεί να εντοπίσει κάποιος τομέα και εργαζόμενο που δεν επηρεάστηκε. Για αυτό πρέπει ενωμένοι και συνεργαζόμενοι για ένα κοινό στόχο και σχεδιασμό να είμαστε έτοιμοι. Επιβάλλεται να ξεκινήσει άμεσα, γιατί ένα είναι σίγουρο, μετά τον πόλεμο κανείς δεν περισσεύει αλλά και κανένας δεν μπορεί να αγνοεί τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Η Περιφέρεια επιβάλλεται να αναλάβει το συντονιστικό ρόλο να δώσει το βηματισμό καλώντας όλους τους φορείς της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας να μετέχουν. Δεν είναι νωρίς και δεν θα είναι εύκολο, άλλοι ήδη έχουν ξεκινήσει:

Με εκτίμηση
Μιχάλης Αμοιρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης






Δεν υπάρχουν σχόλια