GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επέμβαση τουρκικού ΥΠΕΞ στη Ξάνθη! Δημόσια παραδοχή από ιμάμη

Τι κάνει η ελληνική πολιτεία για να σπάσει επιτέλους αυτή την φαύλη εξάρτηση Ελλήνων πολιτών από μια εχθρική χώρα;


Τι κάνει η ελληνική πολιτεία για να σπάσει επιτέλους αυτή την φαύλη εξάρτηση Ελλήνων πολιτών από μια εχθρική χώρα;
Στις 9/4/2020 είχαν δημοσιεύτεί κάποια σχόλια που είχε κάνει στο Facebook ο κ. Μπουλέντ Χατζισαλί-πρώην ιμάμης στα Βαφέικα, ο οποίος έγραφε πως οι ψευδομουφτήδες Μέτε και Σερίφ λειτουργούν σαν συνέταιροι και ότι τον ίδιο τον εκδίωξαν επειδή αυτός είχε ενημερώσει την Άγκυρα (προσέξτε δημόσια ομολογία…) πως ο Μέτε είχε βοηθήσει κάποιον πρώην υπάλληλο του τουρκικού ΥΠΕΞ που είχε εκδιωχθεί ως μέλος της FETO….

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, τώρα λοιπόν γίνεται ακόμη πιο σαφής… Απαντώντας σε μια συζήτηση έγραψε τα εξής :


Δηλαδή: ¨Στην Ξάνθη όταν μετά από το πραξικόπημα (σχ. μεταφρ. : εννοεί την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία) ενημέρωσα την Άγκυρα πως ( Ο Μέτε) βοήθησε έναν διπλωμάτη που είχε αποβληθεί από το ΥΠΕΞ ως μέλος της FETO, το αποτέλεσμα ήταν το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να με απομακρύνει από τα καθήκοντα μου και αυτό το έκανε ο μουφτής Ξάνθης που ακόμη είναι στην θέση του¨.

Το σημαντικό που μας λέει εδώ ο κ. Χατζισαλί είναι πως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δύναται και με μια εντολή απομακρύνει ιμάμηδες που υπηρετούν στην ελληνική Θράκη ! Και ότι το κάνει αυτό διαμέσου των ψευδομουφτήδων. Φυσικά και το υποψιαζόμασταν, αλλά τώρα έχουμε μια ομολογία από μέσα… Άρα όλα τα άλλα περί ¨εκλογής ιμάμηδων και μουφτήδων¨ από την κοινότητα των πιστών που μας προβάλλουν διάφοροι είναι ανοησίες. Κουμάντο κάνει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Και στους ιμάμηδες και στους ¨εκλεγμένους μουφτήδες¨.

Αλήθεια οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης έχουν κάποια άποψη επί τούτου;
Και το βασικό φυσικά θέμα, είναι το τι κάνει η ελληνική πολιτεία για να σπάσει επιτέλους αυτή την φαύλη εξάρτηση Ελλήνων πολιτών από μια εχθρική χώρα.

Παραθέτουμε παρακάτω και ένα print screen της συζήτησης όπου αναφέρθηκε το παραπάνω



"Τα εζαν που ακούγονται από τα τζαμιά μας όπως και οι καμπάνες από τις εκκλησίες, δεν αποτελούν στοιχεία πολιτικής ή μίσους"

Πολύτιμοι αδερφοί μου
Τις τελευταίες μέρες απασχόλησε ιδιαίτερα την επικαιρότητα το θέμα του αν θα διαβάζετε ή όχι το εζαν στα τζάμια της δυτικής Θράκης. Είναι γεγονός πως λόγω κάποιων κύκλων οι οποίοι σχολίασαν την δημοσιευμένη απόφαση κατά το δοκούν, υπήρξαν πιέσεις και ανακοινώσεις που ανέφεραν πως οι “θρησκευτικοί λειτουργοί” δεν επιτρέπεται να διαβάζουν το εζαν χρησιμοποιώντας μεγάφωνα.

Τα εζαν που ακούγονται από τα τζαμιά μας όπως και οι καμπάνες από τις εκκλησίες, δεν αποτελούν στοιχεία πολιτικής ή μίσους. Για αυτό το λόγο σε αυτές τις μέρες που περιμένουμε το μήνα της νηστείας του Ραμαζανιού, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα άτομα και τις αρχές που καταβάλλουν προσπάθεια για τη σωστή εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου.

Ανακοινώνεται με σεβασμό στην κοινή γνώμη.
Αχμέτ Μετέ


www.pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια