GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Τελικά όπως αποδείχτηκε ο νομός Ξάνθης ήταν ο Top προορισμός για πολλούς επώνυμους και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο στα ...


Τελικά όπως αποδείχτηκε ο νομός Ξάνθης ήταν ο Top προορισμός για πολλούς επώνυμους και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο στα Ξενοδοχεία της περιοχής !!!! 
Το χορό των επισκέψεων ξεκίνησε το ζεύγος Τσιόδρα το οποίο ως γνωστόν φιλοξένησε ο γιατρός κ.Παπαδόπουλος Β. 

Ο καθηγητής έμεινε κατενθουσιασμένος από τις γεύσεις τις περιοχής τις οποίες δοκίμασε όλες....αλλά λόγω ότι είχε προηγηθεί περίοδος νηστείας αποτέλεσμα αυτής ήταν έπειτα από κατανάλωση ενός κιλού καριόκες να τον πιάσει κόψιμο και να τρέχει στα εξωτερικά ιατρεία του ΓΝΞ για τις πρώτες βοήθειες,ευτυχώς με την παρέμβαση των γιατρών ο επιδημιολόγος επέστρεψε αργά το βράδυ στην Αθήνα!!! 

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής έφτασε στην πόλη μας φιλοξενούμενος όπως φυσικά γνωρίζετε από το fun club του γηροκομείου Μέγας Βασίλειος ο Σπύρος Παπαδόπουλος!!! 

Ο γνωστός ηθοποιός αψηφώντας τα μέτρα της καραντίνας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου έτρεξε 5 χιλ στην περιοχή ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ παρέα με την Κατερίνα τη σκυλίτσα του γηροκομείου,στη συνέχεια δείπνησε με τους ανθρώπους του γηροκομείου και έκλεισε τη βραδιά του στο My club παρέα με τον κ.Σταματιάδη και τον ιερέα του Μέγα Βασίλειου Πατέρα Χρήστο,πληροφορίες λένε ότι νωρίς το πρωί πήγανε στο Πόρτο Λάγος για πατσά να στρώσει το στομάχι από τα μοχίτο που κατανάλωσαν !!!! 

Κυριακή του Πάσχα δεν εμφανίστηκε πουθενά λόγω ισχυρού πονοκεφάλου από την βραδινή έξοδο του . 

Συζητήθηκε έντονα στη πόλη η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου μετά την Ανάσταση στο νυχτερινό κέντρο «Ταλιμπάν» όπου έγινε το αδιαχώρητο, η καταξιωμένη τραγουδίστρια έδωσε τα ρέστα της στη πίστα με αποτέλεσμα να τελειώσουν όλα τα λουλούδια του κέντρου! Στα πρώτα τραπέζια είδαμε τον Δήμαρχο κ.Τσέπελη με την παρέα του,τον κ.Δημαρχόπουλο παρέα με τον κ.Λύρατζη , τον Περιφεριάρχη μόνο του σαν τη καλάμια στον κάμπο , τον κύριο Διαφωνίδη ο οποίος κέρδισε στο λουλουδοπόλεμο τις εντυπώσεις ,και τέλος τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης κ.Μωραϊτη παρέα με τον καθηγητή Δασκαλάκη και τους αλγορίθμους του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχανε στο κέντρο οι 10 υπάλληλοι του ΣΔΟΕ οι οποίοι ήταν και στη συναυλία του Ρέμου στο MAMMOS της Μυκόνου!!! 

Όπως είναι φυσικό σεμνά και ταπεινά πέρασε στο διήμερο στη Ξάνθη ο Πέτρος Γαϊτανος,ο οποίος αρκέστηκε με μια βόλτα στο «μονοπάτι της ζωής» όπου και μάζεψε χόρτα για σαλάτα , λίγο ψάρεμα στο λιμάνι των Αβδήρων, και τέλος μια επίσκεψη παρέα με τον κ.Ξυνίδη Θαν. στο ίδρυμα Χαλιωρή. 

Τέλος στο πάρτυ έκπληξη γενεθλίων του ΓΝΞ την τούρτα στην εορτάζουσα παρέδωσε η Φαίη Σκορδά η οποία με την ευκαιρία έκανε και μια πλύση στομάχου λόγω κατανάλωσης μισής σούβλας κοκορέτσι !!! 

Πλάκα πλάκα λίγο ακόμη και θα χρειαζόταν και το Memorial Αμοιρίδιο για τις πρώτες βοήθειες με τόση κίνηση !!!

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια