GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Τελειώνουν» οι γάμοι και οι βαπτίσεις το καλοκαίρι όπως τους ξέραμε – Με αντισηπτικά και σε κλειστό κύκλο

Καμία σχέση με όσα ξέραμε δεν θα έχουν χαρμόσυνα γεγονότα όπως γάμοι και βαπτίσεις το καλοκαίρι. Ξεχάστε και τις γεμάτες παραλίες. Ο κ...


Καμία σχέση με όσα ξέραμε δεν θα έχουν χαρμόσυνα γεγονότα όπως γάμοι και βαπτίσεις το καλοκαίρι. Ξεχάστε και τις γεμάτες παραλίες. Ο καθηγητής Νίκος Σύψας περιέγραψε το αλλόκοτο καλοκαίρι που έρχεται.

Ο κορωνοϊός αλλάζει τα πάντα και αλλάζει και τον τρόπο με τον οποίο θα πηγαίνουμε στην θάλασσα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται γάμοι και βαπτίσεις.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νικόλαος Σύψας, αναφερόμενος στο πως θα συμπεριφερόμαστε το καλοκαίρι είπε και τι θα γίνει με τους γάμους αλλά και τις βαπτίσεις που είναι ήδη προγραμματισμένοι και δεν είναι και λίγοι.

«Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν, αλλά θα πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες. Για παράδειγμα, οι καλεσμένοι θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους και θα πρέπει να υπάρχουν αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι», είπε.

Μάλιστα πρότεινε ο αριθμός των καλεσμένων να είναι σχετικά μικρός, ακόμη και πιο κάτω από 250 άτομα.

Περιέγραψε πως θα γίνονται όλα: «Θα υπάρχουν πολύ λιγότερα τραπέζια μέσα και κάποια περισσότερα έξω, που είναι πιο ασφαλές. Επίσης, θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός πελατών ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα».

Το ίδιο θα συμβεί και με τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ, ενώ για τις παραλίες είπε: «Δεν θα επιτρέπεται συνωστισμός για τις οργανωμένες παραλίες. Και εκεί θα βγουν συγκεκριμένες οδηγίες».

Για τον τουρισμό, σύμφωνα με τον κ. Σύψα, όσοι θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα θα υποβάλλονται σε test στην χώρα προέλευσης ή και στον τόπο προορισμού, με γρήγορα test τα οποία θα εισάγονται σε μεγάλες ποσότητες. Τα τεστ αυτά θα είναι γρήγορα και αξιόπιστα. Θα τα παρέχει είτε η πολιτεία ή θα τα έχουν και οι ξενοδόχοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια