GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς να μετατρέψετε το σπίτι σας στον καλύτερο προορισμό για την άνοιξη

Αν θέλετε να φτιάξετε το κέφι σας γεμίζοντας θετική διάθεση ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο σπίτι σας, ακολουθείστε τις τρεις συμβουλές π...


Αν θέλετε να φτιάξετε το κέφι σας γεμίζοντας θετική διάθεση ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο σπίτι σας, ακολουθείστε τις τρεις συμβουλές που ακολουθούν και μετατρέψτε το στον καλύτερο προορισμό που θα μπορούσατε να επιλέξετε για την άνοιξη.

Χρώματα και αρώματα με ανοιξιάτικο αέρα, λοιπόν, που ανανεώνουν τον σπίτι σας και το μετατρέπουν στον πιο φιλόξενο και ευδιάθετο χώρο που γνωρίζετε.

Προτιμήστε έντονα χρώματα
Αν και οι γήινες αποχρώσεις είναι συνήθως πιο αρεστές για τους χώρους του σπιτιού, τα έντονα χρώματα δίνουν πιο ευχάριστο αέρα όπου και να τα χρησιμοποιήσετε. Και μάλιστα δεν χρειάζεται να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, αλλά να ακολουθήσετε μικρά διακοσμητικά τρικς που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά το χώρο σας. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλί ή κάποια χαρακτηριστικά διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονο χρώμα. Επιπλέον, η διαφορά μπορεί να γίνει αισθητή ακόμη και με μερικά χρωματιστά μαξιλάρια στον καναπέ ή ένα ριχτάρι.

Τα ωραία αρώματα κάνουν τη διαφορά
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που μας κάνουν να νιώθουμε ωραία μέσα στο σπίτι μας είναι και η μυρωδιά η οποία το χαρακτηρίζει. Με την άνοιξη να ισοδυναμεί και με την φρεσκάδα, λοιπόν, μην παραλείψετε να τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού ευωδιαστά λουλούδια ή κεριά και αρωματικά χώρου με τα αγαπημένα σας αρώματα.

Μην φοβηθείτε τα λουλουδένια μοτίβα
Η άνοιξη είναι άρρηκατα συνδεδεμένη με τα λουλουδένια μοτίβα, γι αυτό ήρθε η ώρα να το τολμήσετε. Από διάσπαρτα βάζα με μικρά μπουκετάκια λουλουδιών σε διάφορα σημεία του σπιτιού, μέχρι ένα τραπεζομάντηλο με λουλούδια στην τραπεζαρία ή μια floral ταπετσαρία σε έναν μικρό τοίχο, οι επιλογές για όμορφες και ανοιξιάτικες λύσεις είναι πολλές.


Δεν υπάρχουν σχόλια