GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Ιντερνετική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους χρήστες του διαδυκτίου με αφορμή 2 αναρτήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήταν η αι...


Ιντερνετική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους χρήστες του διαδυκτίου με αφορμή 2 αναρτήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήταν η αιτία να χωριστούν δυο αντίπαλα στρατόπεδα .
Η πρώτη ανάρτηση έγινε χθες και ήταν με αφορμή με μια ομολογουμένως έξυπνη κίνηση κάποιων νεαρών κατοίκων της Ρέμβης (Πούρναλικ)να συγκεντρώσουν και να παραδώσουν τρόφιμα σε ηλικιωμένους ανθρώπους της περιοχής τους,κίνηση που εμενα με βρίσκει υποστηρικτή της.

Κατά γενική ομολογία τα σχόλια για τη συγκεκριμένη κίνηση ήταν κολακευτικά από το κοινό που διάβασε την ανάρτηση. Ως εδώ καλά !!! 

Πάμε τώρα στη δεύτερη ανάρτηση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί. 
Μ’εντολή του Δημάρχου συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν με συνοδεία αντιδημάρχων 700 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες του οικισμού Δροσερού, κίνηση η οποία κι αυτή με βρίσκει υποστηρικτή της. 

Τα σχόλια όμως που ακολούθησαν αυτή την κίνηση από τους χρήστες του Διαδικτύου ήταν εντελώς αντίθετα από τα σχόλια της σχεδόν πανομοιότυπης φιλανθρωπικής προσφοράς στη Ρέμβη.

Μπερδεύτηκα να πω την αλήθεια,από τη μία λουλούδια στη παρέα του Πούρναλικ,από την άλλη κατάρες στο Δροσερό!!!! 
Τι γίνεται ρε παιδιά ;;; Παίζει ρόλο ποιος παραδίδει τα προϊόντα ; παίζει ρόλο ποιος παραλαμβάνει τα προϊόντα ; 

Εγώ πιστεύω ότι ήταν ίδιος ο σκοπός ΑΛΛΑ με διαφορετική φιλοσοφία και μάλλον ο κόσμος το καταλαβαίνει και γι αυτό γράφει αυτά που γράφει...και όπως λέει μια παροιμία «όπως στρώσεις,έτσι θα κοιμηθείς». 

Αυτό όμως που με στεναχωρεί είναι ότι ενώ γράφονται στη δεύτερη ανάρτηση σημεία και τέρατα μεταξύ των χρηστών ο δημοσιογράφος που την ανέβασε αφήνει αυτή την λεκτική «μάχη» προς όφελος μάλλον των Like ....τόσο ηδονή ; 

Αυτά για σήμερα κι ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την άλλη φιλανθρωπική ιδέα που πέταξε στο τραπεζι ο κύριος Λύρατζης.

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια