GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος: ΝTΡΟΠΗ ΣΑΣ, κ. Τσέπελη! Να αυξήσετε εν μέσω πανδημίας 125% τον τόνο τα απορρίμματα για τις επιχειρήσεις

Εν μέσω της πανδημίας που βιώνουμε όλοι οι πολίτες και η χώρα εξαιτίας του κορωνοϊού COVID-19, η οποία επιφέρει τραγικές συνέπειες στην...

Εν μέσω της πανδημίας που βιώνουμε όλοι οι πολίτες και η χώρα εξαιτίας του κορωνοϊού COVID-19, η οποία επιφέρει τραγικές συνέπειες στην οικονομία και στο «επιχειρείν», αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι επιχειρήσεις, δηλαδή η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, θα πρέπει μετά το τέλος της κρίσης να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Για αυτό, κ. δήμαρχε Μανώλη Τσέπελη, προτείναμε άμεσα την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο εισηγούμαστε τη λήψη 13 οικονομικών μέτρων και απαλλαγής τελών, μέτρων ανακούφισης των πολιτών και των επιχειρήσεων, λόγω των αρνητικών συνεπειών που έχουν προκύψει.

Αυτό χθες.
Γιατί σήμερα, αντιληφθήκαμε ότι έχετε πολύ γρήγορα αντανακλαστικά!!!
Οι επιχειρήσεις ιδιωτικού δικαίου που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, αλλά και στον ευρύτερο Νομό Ξάνθης, έλαβαν έγγραφο με την υπογραφή σας και δεν έχει σημασία με ποιον τίτλο υπογράφετε σαν δήμαρχος ή σαν Πρόεδρος του ΣΔΑΝΞ ή σαν Πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ, με το οποίο και τους ζητάτε να πληρώνουν 45 ευρώ τον τόνο για τα απορρίμματα τους, ενώ πέρσι ήταν 20 ευρώ περίπου τον τόνο.

Τί, άλλαξε άραγε για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες, από πέρσι!!!
Μήπως ότι εκλεχτήκατε δήμαρχος!!!
Ή μήπως ότι εκλεχτήκατε πρόεδρος του ΣΔΑΝΞ!!!
Ή μήπως ότι εκλεχτήκατε και πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ!!!

Γεγονός είναι ότι ο κ. Τσέπελης, εν μέσω πανδημίας, χρεώνει 125% επιπλέον τις επιχειρήσεις.

Όλες τις μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, και όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και του Νομού Ξάνθης, οι οποίες αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Θέλετε να τα διαλύσετε ΟΛΑ.

Ντροπή σας!!!
Δεν σέβεστε τίποτα.
Η κατρακύλα σας δεν έχει τελειωμό.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ
π. Δήμαρχος Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια