GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


#ΜένωΑφωνος!!!

Παράπονα εξέφρασε ο καθηγητής κ.Τσιόδρας με αφορμή τις συχνές επισκέψεις του Χαρδαλιά στη Ξάνθη!!!


Παράπονα εξέφρασε ο καθηγητής κ.Τσιόδρας με αφορμή τις συχνές επισκέψεις του Χαρδαλιά στη Ξάνθη!!!
Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είπε χαρακτηριστικά : «όλο αυτός έρχεται ,εγώ πότε θα φάω Καριόκα ; έχω τρελαθεί να μιλάω και θελω ένα Ξανθιωτικο γλυκό !!! 

Αμέσως το γραφείο τύπου της περιφέρειας ήρθε σ’επαφή με τον γιατρό κ.Παπαδόπουλο Βασίλειο δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ξάνθης ο οποίος στη συνέχεια είχε τηλεφωνική επαφή με τον κ.Τσιόδρα,να τονίσω σ’αυτό το σημείο ότι οι δυο τους ήταν συμμαθητές στην Ιατρική σχολή . 

Στη συνομιλία τους ο κ Παπαδόπουλος κάλεσε για τις γιορτές του Πάσχα τον καθηγητή στην Ξάνθη αλλά μόνο αυτόν και την σύζυγο του γιατί εάν έφερνε και τα εφτά παιδιά του θα έπρεπε να βαλει 5 σούβλες συν ότι θα τους περνούσαν για γκρουπ και θα είχαμε ιστορίες. 

Τελικά μετά από συζητήσεις η συνάντηση έκλεισε και περιμένουμε τώρα να δούμε εάν εμφανιστεί στη πόλη μας ο καθηγητής. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι του έχει γίνει μπλόκο στη Μαλακάσα και δεν του επιτρέπεται το πέρασμα του από τα διόδια!!! 

Να σημειώσω ότι έρχεται με το αυτοκίνητο του γιατί το Super Puma είναι πριβέ για τις γιορτες από τον κ.Χαρδαλιά. 

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και με την Εθνική οδό όπως και με την οικία του κ.Παπαδόπουλου όπου ετοιμάζονται η μαγειρίτσα και το κοκορέτσι .... 

Φυσικά μόλις μαθεύτηκαν τα νέα του ερχομού του Τσιόδρα η δεξαμενή ιδεών του δήμου αντιδήμαρχος κ.Φανουράκης έβαλε λυτούς και δεμένους να του φέρουν τον Πέτρο Γαϊτάνο για να ξεπλύνει την ντροπή .....

Αυτό μάλιστα !!!! Νεότερα για την επίσκεψη Γαϊτανου αύριο ..

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια