GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στους 57 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, εξέπνευσε ο 78χρονος από τον Εχίνο, ο 5ος νεκρός από τη Ξάνθη.

Μια 72χρονη από την Εορδαία είναι το τρίτο θύμα της ημέρας από κορονοϊό και το 57ο συνολικά στην Ελλάδα. Η Ξάνθη θρηνεί τον 5ο νεκρό π...


Μια 72χρονη από την Εορδαία είναι το τρίτο θύμα της ημέρας από κορονοϊό και το 57ο συνολικά στην Ελλάδα. Η Ξάνθη θρηνεί τον 5ο νεκρό που είναι 78χρονος από τον Εχίνο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Τρεις ανθρώπους έχει βάλει στην μακάβρια λίστα του ο κορονοϊός σε μια ημέρα που είναι ακόμα στην αρχή της στην Ελλάδα. Μια γυναίκα από την Κοζάνη είναι η τρίτη νεκρή. Οι δυο πρώτοι ήταν ο ένας από την Πέλλα και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη. Τέλος το 57ο θύμα είναι 52χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από η τρίτη νεκρή που καταγράφεται είναι μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Για τον νεκρό από την Αλεξανδρούπολη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άνδρας 78 ετών από τον Εχίνο Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και κατέληξε τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη.

5Ος ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ COVID-19 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Για τον νεκρό από την Αλεξανδρούπολη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άνδρας 78 ετών και κατάγεται από τον Εχίνο Ξάνθης που έχασε τη μάχη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Συνολικά οι νεκροί από τον φονικό στην Ξάνθη είναι 5, δύο ηλικιωμένοι από τον Εχίνο και ένας από την Ξάνθη, ο 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό και ο 62χρονος συνταξιούχος αξιωματικός της Πυροσβεστικής από το Εύμοιρο.

Σημειώνεται ότι έχουν επιβεβαιωθεί και δυο κρούσματα και στη Δ.Ε. Σταυρούπολη με τον αριθμό των κρουσμάτων στην Ξάνθη να έχει φτάσει τα 21


Δεν υπάρχουν σχόλια