GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν θα λειτουργήσουν τα παζάρια στo Δήμο Ξάνθης, στο Δήμο Τοπείρου αλλά και στο Δήμο Αβδήρων

Στην απόφαση να κλείσει το Παζάρι της Ξάνθης το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 προχώρησε η Πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης υπό την Προεδρ...


Στην απόφαση να κλείσει το Παζάρι της Ξάνθης το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 προχώρησε η Πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης υπό την Προεδρία του Αντιδήμαρχου Γιάννη Ζερενίδη το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Μαρτίου.
Στο ίδιο πνεύμα, ο Δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η λαϊκή αγορά της Κυριακής στο Πόρτο Λάγος αλλά και οι λαϊκές στο Σέλερο και τη Γενισέα.

Ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων
Κάνουμε γνωστό στους καταναλωτές, τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές ότι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό η λειτουργία της Κυριακάτικης λαϊκής αγοράς στο Πόρτο Λάγος δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Τέλος Δήμος Τοπείρου στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό και τον περιορισμό της διάδοσής του αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία των λαϊκών αγορών προκειμένου ο πληθυσμός της περιοχής να είναι ασφαλής.

Αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Ευλάλου την Τρίτη 17 Μαρτίου και η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Τοξοτών την Παρασκευή 20 Μαρτίου.

Σεβόμαστε και κατανοούμε τους παραγωγούς και εμπόρους αλλά πρέπει να αποφύγουμε τις μετακινήσεις και συγκεντρώσεις ατόμων, ειδικά όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια