GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμαρχε χτίσε γέφυρες αγάπης και όχι μίσους

Με αφορμή τα πολλά σούρτα φέρτα του δημάρχου Ιάσμου στην Προύσα, την Αδριανούπολη και την Άγκυρα, εκεί δεν ξέρουμε αν ακόμη πήγε, αλλά...


Με αφορμή τα πολλά σούρτα φέρτα του δημάρχου Ιάσμου στην Προύσα, την Αδριανούπολη και την Άγκυρα, εκεί δεν ξέρουμε αν ακόμη πήγε, αλλά σίγουρα διαβαίνει για εντολές την «μεγάλη πόρτα», ο αγαπητός δήμαρχος Ιάσμου, προφανώς δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα χωριά που δεν έχουν γέφυρες για να ενωθούν μεταξύ τους και φυσικά η γέφυρα του Ιάσμου στον Εθνικό δρόμο που ενώνει τον Ίασμο μα την Κομοτηνή κοντεύει τρία χρόνια και είναι πεσμένη.

Δυστυχώς το αυτί του δημάρχου Ιάσμου δεν ιδρώνει.
Τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες με Τούρκους Αξιωματούχους, και οι κορώνες μίσους κατά της Χώρας της οποίας είναι δήμαρχος, ορκίστηκε στο σύνταγμα να προασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών – δημοτών και μεταξύ αυτών του δήμου Ιάσμου.

Αλήθεια δήμαρχε, τι έκανες στον πόλεμο της… καθημερινότητας των πολιτών σου;
Ένα μεγάλο τίποτε όπως δείχνουν τα έργα σου.

Αντί λοιπόν δήμαρχε Ιάσμου να προσπαθείς να χτίσεις γέφυρες για να φέρεις τον Ίασμο κοντά στην «Μητέρα Πατρίδα», στήσε γέφυρες για να μπορούν οι άνθρωποι στον Ίασμο και τα γύρω χωριά να κάνουν την δουλειά τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Και κάτι άλλο δήμαρχε, βλέπει όλη η Ελλάδα τις αναρτήσεις σου στο facebook και αρχίζεις τις ανακοινώσεις σου ως δήμαρχος , τουλάχιστον στις δημόσιες αναρτήσεις σου, στα Τουρκικά. Καταλαβαίνουν όλοι ότι επιθυμία σου είναι να μιλάνε και να γράφουν όλοι στον Ίασμο Τουρκικά, άλλωστε αυτό επιδιώκεις με τα πολλά σουρτα φέρτα στην Τουρκία, όμως, αγαπητέ δήμαρχε, όσο και να μην σου αρέσει, είσαι δήμαρχος ενός δήμου της Ελληνικής επικράτειας που οι πολίτες του είναι υποχρεωμένοι να μιλούν την επίσημη γλώσσα του κράτους που είναι τα Ελληνικά.

Άρα υποχρεώνεσαι, πάντοτε και σύμφωνα με την ηθική και την νομοθεσία, στα επίσημα έγγραφα και τις δημόσιες ανακοινώσεις σου να χρησιμοποιείς την Ελληνική Γλώσσα.

Υποχρεούσαι ηθικά τουλάχιστον, δείχνοντας τον ελάχιστο ηθικό σεβασμό προς του Έλληνες Πολίτες ολοκλήρου της Χώρας που σε πληρώνουν, όταν κάνεις δημόσιες αναρτήσεις ως δημόσιο πρόσωπο της Ελλάδος, να γράφεις πρώτα Ελληνικά.

Σαφώς και αν ήσουν σε άλλη χώρα που οι αρχές σέβονται τα δικαιώματα των Πολιτών, εννοείται ότι θα έδινες λόγο.

Δυστυχώς για τον δήμο Ιάσμου κύριε, φαίνεται πώς υπάρχει άτυπη ασυλία που σου επιτρέπει να απαξιώνεις έτσι την Ελληνική Οντότητα του δήμου που διοικείς.

Ήθελα να ήξερα η ΠΕΔ ΑΜΘ, ο Περιφερειάρχης, η Διευρυμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, δεν ενοχλούνται που διασύρετε έτσι από έναν δήμαρχο ένας Ελληνικός δήμο και μία ολόκληρη χώρα;

Επιτέλους πότε η Διευρυμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ως υπεύθυνη απέναντι στο κράτος θα ελέγξει τον δήμαρχο για την συμπεριφορά και τις δηλώσεις που διασύρουν την Χώρα και σπέρνουν μίσος μεταξύ των δημοτών;

Onter Moumin II
18 ώρες ·
55/11-3-2020 sayı ve tarihli Kanun Hükmünde Kararname ve DM-T Belediyeler Birliğinin tavsiyesine istinaden :
31 Mart 2020 tarihine kadar Yassıköy belediye birimleri, 50% kısıtlamalı olarak, saat 07.00 -11.00 arası halka açık kalacaktır.

Σύμφωνα με την με αριθμό και ημερομηνία 55/11-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τις οδηγίες της ΠΕΔ ΑΜ-Θ :

Περιορίζονται κατά 50%, στις 07.00 – 11.00, οι ώρες εισόδου κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου Ιάσμου έως την 31 Μαρτίου 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια