GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς να καθαρίσετε εύκολα και σε χρόνο dt έναν καθρέφτη

Οι καθρέφτες στο σπίτι μας εκτός από τη σκόνη που μαζεύουν όπως όλα τα έπιπλα και αντικείμενα στο σπίτι, έχουν την τάση να λεκιάζουν ε...


Οι καθρέφτες στο σπίτι μας εκτός από τη σκόνη που μαζεύουν όπως όλα τα έπιπλα και αντικείμενα στο σπίτι, έχουν την τάση να λεκιάζουν εύκολα. Πολλές φορές, μάλιστα, ακόμα και μετά το καθάρισμα δίνουν την αίσθηση ότι δεν έχουν καθαρίσει καλά.
Για να καθαρίσετε, επομένως, σωστά ένα καθρέφτη υπάρχουν χρήσιμα και αποτελεσματικά tips.

Τι θα χρειαστείτε για το καθάρισμα:
–Πανί με μικροΐνες (όχι χαρτί τουαλέτας όχι εφημερίδες)
-Καθαριστικό τζαμιών (ή νερό με ξίδι)
-Ψεκαστήρα
-Δίσκους ντεμακιγιάζ (cotton pad)
– Οινόπνευμα

Τα βήματα:
-Χρησιμοποιείστε το πανί μικροΐνων για να απομακρύνετε τη σκόνη.

-Ψεκάστε με το καθαριστικό για τα τζάμια ή χρησιμοποιώντας το νερό με ξίδι που έχετε τοποθετήσει στον ψεκαστήρα. Και καθαρίστε με το πανάκι (όχι με την ίδια πλευρά που έχετε απομακρύνει τη σκόνη ή έστω, με το ίδιο πανί)

-Ο καθρέφτης του μπάνιο συγκεντρώνει συνήθως πάνω του λεκέδες από την οδοντόπαστα, τα καλλυντικά και άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Μπορείτε να απομακρύνετε αυτούς τους πιο δύσκολους λεκέδες χρησιμοποιώντας ένα δίσκο ντεμακιγιάζ που έχετε «ποτίσει» με οινόπνευμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να καθαρίσετε με το πανί και το σπρέι καθαρισμού.

-Όταν ψεκάζετε το καθαριστικό τζαμιών, μην το παρακάνετε γιατί το υγρό «τρέχει» και μπορεί να αφήσει σημάδια, που δεν θα αντιληφθείτε. Είναι καλύτερα να ψεκάσετε το καθαριστικό απευθείας στο πανί και να καθαρίσετε τον καθρέφτη μετά.

-Ξεκινήστε να καθαρίζετε τον καθρέφτη σας από την πάνω αριστερά γωνία με κατεύθυνση προς τη δεξιά γωνία, φροντίζοντας να καλύπτετε όλη την επιφάνεια. Κατευθύνετε το πανί προς τα κάτω ακολουθώντας μια κίνηση ζιγκ-ζαγκ μέχρι να καθαρίσετε όλη την επιφάνεια. Μην αφήσετε το υγρό καθαρισμού να στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια του καθρέφτη, γιατί θα αφήσει λεκέδες.

-Αφού έχετε τελειώσει με την καθαριότητά του σταθείτε σε απόσταση και με τη βοήθεια του φωτός τσεκάρετε αν έχετε καθαρίσει σωστά όλη την επιφάνεια, και δεν υπάρχουν λεκέδες. Αν εντοπίσετε κάποιον, ξεκάστε ελαφριά στο σημείο και καθαρίστε με την καθαρή επιφάνεια του πανιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια