GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστρατεύτηκε η Πολιτική Προστασία για να μαζέψει τους Ξανθιώτες από τον απογευματινό τους περίπατο;

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πριν από μισή ώρα περίπου, γινόταν ένας πανικός από περιπατητές στον δρόμο για το νοσοκομείο Ξάνθης, (Εθε...


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πριν από μισή ώρα περίπου, γινόταν ένας πανικός από περιπατητές στον δρόμο για το νοσοκομείο Ξάνθης, (Εθελοντή Αιμοδότη) όπου μικροί μεγάλοι, έκαναν τον περίπατό τους, στέλλοντας το μήνυμα ότι πολλοί από αυτούς, δεν κατάλαβαν το νόημα του εγκλεισμού στα σπίτια τους λόγω του κορονοιού.

Την πληροφορία μας την μετέφερε Ξανθιώτης ο οποίος από το παράθυρο του σπιτιού έβλεπε δεκάδες συμπολίτες μας να κινούνται αλλά όπως τόνισε ήταν πάρα πολλοί ανησυχώντας, λόγω της συγκυρίας του κορονοιού και μάλιστα όταν ο νομός μας είναι τόσο βεβαρημένος με κρούσματα και θανάτους.

Αυτό όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, στάθηκε η αφορμή να παρέμβει η πολιτική προστασία και με τα μεγάφωνα της στερεωμένα σε αυτοκίνητο, είπε να επιστρέψουν στα σπίτια τους, πράγμα που έγινε και εδώ και δέκα λεπτά δεν κυκλοφορεί κανένας στην οδό «Μπάϊ πας» όπως έχει χαρακτηριστεί ο δρόμος για το νοσοκομείο ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας σχετικά: «Πέρασε πολιτική προστασία και φώναζε στα μεγάφωνα. Μείνετε στα σπίτια σας μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις, πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην προστασία των συνανθρώπων μας» ήταν το μήνυμα της πολιτικής προστασίας».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια