GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ενώ ο κόσμος “καίγεται” το DEP χτενίζεται

Σε αυτή την περίπτωση πραγματικά πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν τελικά οι άνθρωποι που μένουν στην Θράκη και δραστηριοποιούνται «πολιτ...


Σε αυτή την περίπτωση πραγματικά πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν τελικά οι άνθρωποι που μένουν στην Θράκη και δραστηριοποιούνται «πολιτικά», για το ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξης τους και είναι απορίας άξιο, γιατί μία Ελληνική κυβέρνηση δίνει φωνή σε ανθρώπους που επιβουλεύονται την ακεραιότητα της Χώρας και σπέρνουν το μίσος και τον διαχωρισμό.
Ο λόγος φυσικά για το DEP που μίλησε – άκουσον άκουσον για ρατσισμό από την πλευρά του νοσοκομείου, επειδή λέει, αναφέρθηκε ότι το κρούσμα του κορονοϊού προερχόταν από τον Εχίνο (Δεν έχουμε καμία διάθεση να το παίξουμε συνήγοροι της Διοικητού του Νοσοκομείου) και σαφώς, όλη οι στάση των ακραίων ανθελλήνων πολιτών, οδηγεί στην προκειμένη περίπτωση, στο ένα τραγικό και μοναδικό συμπέρασμα.

Το συμπέρασμα που αβίαστα οδηγεί η συμπεριφορά των ακραίων μουσλμανικών στοιχείων που δραστηριοποιούνται και «πολιτεύονται» στην Θράκη, διαβάζεται στην λογική ότι οι κάτοικοι των Πομακοχωρίων, θα πρέπει να μένουν ανενημέρωτοι, αγράμματοι και έξω από την κοινωνία για να ελέγχονται και να περνούν πιο εύκολα την προπαγάνδα της Άγκυρας.

Για το πόσο λάθος είναι η τακτική των ακραίων μουσουλμανικών κύκλων που βγάζουν μεροκάματο από το προξενείο, φάνηκε με τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση με το να θέσει σε έκτακτο ανάγκη του πολίτες – ανθρώπους – της ορεινής περιοχής της Ξάνθης λόγω κορονοιού.

Εκτός ποια, αν οι αντιρατσιστές του DEP, προκειμένου νε περάσουν την πολιτική του άλλων, θέλουν να πεθάνει ένας σημαντικός αριθμός των κατοίκων της ορεινής περιοχής, για να μπορούν μετά, να το αξιοποιήσουν στην λογική ότι οι Ελλάδα δεν προσέχει τους «Τούρκους» της Θράκης και τους αφήνει να πεθάνουν.

Κάποια στιγμή το ντόπιο και το Αθηνοκεντρικό πολιτικό σύστημα, θα πρέπει να απεξαρτητοποιηθεί από τους μειονοτικούς ψήφους, να διώξει τους ανθέλληνες από την Θράκη και να επιτρέψει στους Έλληνες πολίτες της Θράκης, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, να ψηφίζουν από επιλογή και όχι γιατί το είπε ο ψευτομουφτής και το κάθε φερέφωνο του προξενείου.

Με τις ψυχές των Ελλήνων Πολιτών, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, δεν θα παίξει κανένας ψευτομουφτής, δήμαρχος, προξενείο ή υπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια