GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Λαγός σε περιπολίες κατοίκων του Έβρου

O γνωστός πρώην Χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός βγήκε παγανιά. Ο ιδρυτής του νέου κόμματος Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, συμμετείχε το βράδυ της Π...


O γνωστός πρώην Χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός βγήκε παγανιά. Ο ιδρυτής του νέου κόμματος Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, συμμετείχε το βράδυ της Πέμπτης στις περιπολίες και στα μπλόκα των κατοίκων του Έβρου που στήνονται με στόχο την σύλληψη προσφύγων και μεταναστών.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις και εικόνες είναι τουλάχιστον ανησυχητικές. Σε αυτές λοιπόν, οι οποίες δημοσιεύτηκαν και στο επίδημο site του κόμματος του, φαίνεται ο κατηγορούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται στις περιπολίες και στα μπλόκα που έχουν στήσει οι κάτοικοι του Έβρου και να φωτογραζίζεται εγκάρδια μαζί τους. Μάλιστα ο Λαγός βγάζει και φωτογραφίες σε πηγαδάκια όπους συμμετέχουν και αστυνομικοί με τα επίσημα όργανα του κράτους να αγκαλιάζουν από ότι φαίνεται την πρωτοβουλία του.


Μάλιστα, το κείμενο που συνοδεύει την δημοσίευση αναφέρει: «Όταν οι πολιτικάντηδες μιλάνε από την βολή του καναπέ τους για την φύλαξη των συνόρων κάποιος το κάνει πράξη. Ο Γ. Λαγός βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα εδώ και λίγες ώρες και ήδη συμμετέχει ενεργά στις περιπολίες που διεξάγουν οι κάτοικοι της περιοχής για να εντοπίσουν και να παραδώσουν στις αρχές λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές που περνούν κατά χιλιάδες τα σύνορα».


Με δεδομένο οτι οι θέσεις του Γιάννη Λαγού σχετικά με την γειτονική χώρα, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι γνωστές, η παρουσία του ίδιου, αλλά όσων υποστηρίζουν τις ιδέες του, είναι τουλάχιστον επικίνδυνες, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τα συμφέροντα της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια