GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ενωμένη αντιπολίτευση; Μήπως και ο Δημαρχόπουλος να ενωθεί μαζί τους;

Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό την αντιπολίτευση του δήμου Ξάνθης ενωμένη να προσπαθεί να αναδείξει θέματα που αφορούν την κοινωνία της ...


Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό την αντιπολίτευση του δήμου Ξάνθης ενωμένη να προσπαθεί να αναδείξει θέματα που αφορούν την κοινωνία της Ξάνθης σε μία προσπάθεια να συνετιστεί η διοίκηση του δήμου και να παλέψει για τα ουσιαστικά προβλήματα των Ξανθιωτών.

Πρώτη φορά βλέπουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ενωμένες πλην αυτής του πρώην δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου ο οποίος προφανώς δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι έφταιξε και έχασε την εξουσία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα θέματα κοινά που πρέπει να αναδειχθούν, αναδεικνύονται μεν, αλλά το κάθε κομμάτι της αντιπολίτευσης ξεχωριστά.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτήν την διαίρεση της αντιπολίτευσης την έχει καταφέρει ο Μ. Τσέπελης ή αν απλά η φιλοδοξία του πρώην δημάρχου τον εμποδίζει να ενωθεί με τους υπόλοιπους 4 της αντιπολίτευσης.

Για να γίνει κατανοητό, οι τέσσερεις επικεφαλής Σάββας Μελισσόπουλος, Γιάννης Παπαχρόνης, Πασχάλης Λύρατζης και Γ. Χατζηθεοδώρου κάνουν μία κοινή προσπάθεια να αναδείξουν θέματα που πονάνε την Ξάνθη διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που ήθελαν «σκοτωμένους» Λύρατζη και Παπαχρόνη.

Οι ίδιοι δηλώνουν ότι τους ενώνουν τα προβλήματα της Ξάνθης και αφήνουν στην άκρη οποιαδήποτε προσωπική διαφορά.

Στην αντίπερα όχθη υπάρχει ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Δημαρχόπουλος ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την διαφορετικότητα του στηρίζοντας πότε τον Μ. Τσέπελη και πότε συμφωνώντας μεν με την υπόλοιπη αντιπολίτευση, ασκώντας όμως αντιπολίτευση για τα ίδια θέματα μόνος του.

Μήπως είναι καιρός συμπολίτευση και αντιπολίτευση να καθίσουν στο ίδιο το τραπέζι και να ασχοληθούν με τα καυτά θέματα που ταλανίζουν τους Ξανθιώτες;




Δεν υπάρχουν σχόλια