GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και τα βόρεια– Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο. ...


Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα, οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι και θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 6 με 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές, αλλά από αύριο αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά, μέχρι το απόγευμα, νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια