GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ: Να κλείσει η ΕΞΟΧΗ Δράμας, οι Βούλγαροι "κατέκλυσαν" την ΑΜΘ λόγω Κορωνοϊού! Ζήτησε παρέμβαση Καράογλου!

Να κλείσει η ΕΞΟΧΗ Δράμας ζήτησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας Αργύρης Πατακάκης, μέσα από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ...


Να κλείσει η ΕΞΟΧΗ Δράμας ζήτησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας Αργύρης Πατακάκης, μέσα από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv το μεσημέρι της Δευτέρας, κρούοντας τον κώδωνα και μεταφέροντας παράλληλα την αγωνία των κατοίκων του Κάτω Νευροκoπίου για τους κινδύνους που διατρέχουν από την μετακίνηση των Βουλγάρων από τη Νότια Βουλγαρία όπου τα κρούσματα Κορωνοιού είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ!

Κι όλα αυτά ενώ η γειτονική χώρα έχει μπει ήδη σε καραντίνα κι οι παραλίες του Δήμου Αβδήρων γέμισαν απο Βούλγαρους που διαθέτουν "σπίτια" και έσπευσαν εδώ για..."προστασία" και..."τουρισμό"!

ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
Όλα ξεκίνησαν όταν με ανάρτησή του στο fb ο Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Αργύρης Πατακάκης (σ.σ Εκλέχτηκε με την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη), σχολίασε με έμφαση τα παρακάτω:

«ΆΜΕΣΟ κλείσιμο του Τελωνείου Εξοχής για την διέλευση Οχημάτων Ι.Χ
Πώς είναι δυνατόν όποιος επισκέπτεται την Βουλγαρία να μπαίνει σε 14 μέρες καραντίνα, στην χώρα μας να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και να αφήνουμε ανεξέλεγκτα και χωρίς κανένα μέτρο πρόληψης και προστασίας να περνάνε οχήματα Ι.Χ από τα σύνορα της Εξοχής;

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των συμπολιτών μας στο λεκανοπέδιο Κ. Νευροκοπίου αλλά και ολόκληρου του Νομού Δράμας.

Ενημερώθηκε και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Γ. Καράογλου και περιμένουμε άμεση επίλυση του προβλήματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια