GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΕΜΙΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ λόγω...Κορωνοϊου!... Η παραλιακή ζώνη Μάνδρας-Αβδήρων- Μυρωδάτου, ανησυχία των κατοίκων!

Ανεξέλεγκτα και χωρίς κανέναν έλεγχο στα σύνορα, δεκάδες Βούλγαροι το Σαββατοκύριακο πέρασαν τα σύνορα λόγω των περιοριστικών μέτρων σ...


Ανεξέλεγκτα και χωρίς κανέναν έλεγχο στα σύνορα, δεκάδες Βούλγαροι το Σαββατοκύριακο πέρασαν τα σύνορα λόγω των περιοριστικών μέτρων στη χώρα τους εξ’ αιτίας του Κορωνοϊού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δεκάδες Βούλγαροι πέρασαν τα σύνορα της χώρας μας το περασμένο Σαββατοκύριακο χωρίς κανέναν έλεγχο, τόσο από τη Νυμφαία όσο και από την Συνοριακή διέλευση του Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου να ξεκινήσουν από τώρα τις... διακοπές τους στην παραλιακή ζώνη Μάνδρας, Αβδήρων και Μυρωδάτου, κυριολεκτικά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ έλεγχο και με τον φόβο φυσικά μην είναι φορείς του Κορωνοϊού.

Όπως κατήγγειλε τηλεθεατής της Ανοιχτής γραμμής μάλιστα, «τη Κυριακή είδε πολλούς από αυτούς να...ψαρεύουν στο λιμάνι των Αβδήρων», τονίζοντας χαρακτηριστικά στον Πάνο Παπαδόπουλο, «έλα να δεις τι γίνεται...Με τους ανθρώπους δεν έχω τίποτα βέβαια, αλλά με το που η Βουλγαρία τέθηκε σε καραντίνα, πήραν τα αυτοκίνητά τους και χωρίς κανέναν έλεγχο πέρασαν τα σύνορα και ήρθαν να μείνουν στα σπίτια που διαθέτουν στην παραλία της Μάνδρας, του Μυρωδάτου και των Αβδήρων.
Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα έπρεπε να γίνει κάποιος μην μεταφέρουν τον ιό στο Νομό μας. Ήδη τα κρούσματα στη Ξάνθη είναι αυξημένα σε σχέση με άλλους Νομούς. Φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει, αν κάποιοι από τους Βούλγαρους που ήρθαν νωρίς νωρίς για τουρισμό στα μέρη μας, μεταφέρουν την επιδημία στις παραλίες μας»; Επεσήμανε με αγωνία ο τηλεθεατής κάτοικος προφανώς των Αβδήρων.

Να σημειωθεί ότι με δηλώσεις του στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης ζήτησε «εδώ και τώρα να κλείσουν» όλοι οι Μεθοριακοί σταθμοί που βρίσκονται στην ΑΜΘ και συνορεύουν με την Βουλγαρία, ενώ για τον ίδιο λόγο το κλείσιμο του Τελωνείου Εξοχής ζήτησε από τη Δράμα και ο Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Αργύρης Πατακάκης.

(σ.σ. Πάντως την είδηση για τους Βούλγαρους που κυριολεκτικά γέμισαν τα σπίτια που διαθέτουν στις παραλίες των Αβδήρων, μας την έδωσαν κι άλλοι πολίτες, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους μήπως μεταφέρουν τον κορωνοϊό από την πατρίδα στα μέρη μας...)


Δεν υπάρχουν σχόλια