GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρατηρήσεις Χατζηγκενέ για την "καραντίνα" του Εχίνου-Αργά ήρθαν τα μέτρα, να μπουν όλα τα χωριά σε καραντίνα!

Ζητεί να τεθεί σε καραντίνα όλη η Ορεινή περιοχή, διότι επέστρεψαν απο το εξωτερικό εργάτης ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και από κατασκε...

Ζητεί να τεθεί σε καραντίνα όλη η Ορεινή περιοχή, διότι επέστρεψαν απο το εξωτερικό εργάτης ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και από κατασκευαστικές εταιρείες.

Κατόπιν του επιβεβαιωμένου από τον ιό Covid-19- θανάτου ενός ηλικιωμένου κατοίκου, του χωριού Εχίνου Ξάνθης, η κεντρική διοίκηση του κράτους με μεγάλη καθυστέρηση πλέον και με τη σύμφωνη γνώμη του περιφερειάρχη Aνατολικής Mακεδονίας-Θράκης και του Δημάρχου Μύκης έλαβε την απόφαση να θέσει σε καραντίνα όλο το χωριό του Εχίνου.

Έπρεπε πριν την επιστροφή ή κατά την επιστροφή των κατοίκων του Εχίνου στην
ημεδαπή, από διάφορες χώρες της Ευρώπης όπου εργάζονταν, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μη μεταδώσουν τον ιό Covid-19 στους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού.
Θεωρώ ότι έπρεπε να δημιουργηθούν κέντρα υποδοχής, για τους εργάτες που επέστρεψαν από διάφορες περιοχές της Ευρώπης υπό την επίβλεψη ειδικού νοσηλευτικού προσωπικού.
Επίσης όλη η ορεινή περιοχή της Ξάνθης πρέπει να τεθεί σε καραντίνα διότι όπως είναι γνωστό σε κάθε χωριό επέστρεψαν από το εξωτερικό εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και από κατασκευαστικές εταιρείες.

Κάθε συμπολίτης μας με δική του θέληση και ευθύνη πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του και τους οικείους του από τον ιό μένοντας σπίτι.

Ξάνθη 25/03/2020
Χατζηγκενέ Ιρφάν
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθη


Δεν υπάρχουν σχόλια