GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κορονοϊός: Ο χάρτης των 89 κρουσμάτων στην Ελλάδα

Ο χάρτης των 89 κρουσμάτων του κορονοϊού που έχουν παρουσιαστεί μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελλάδα, το πόσα είναι και σε ποιες π...


Ο χάρτης των 89 κρουσμάτων του κορονοϊού που έχουν παρουσιαστεί μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελλάδα, το πόσα είναι και σε ποιες περιοχές εντοπίζονται, καταγράφηκε σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Στην περιοχή της Αττικής έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής 23 κρούσματα, μεταξύ των οποίων και τα τέσσερα «ορφανά», τα οποία δεν έχουν ιχνηλατηθεί.

Στην Ηλεία έχει διαπιστωθεί ο μεγάλος αριθμό των 29 κρουσμάτων, τα οποία αποδίδονται όλα στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους και στις επαφές των ανθρώπων που ταξίδεψαν εκεί.

Στην Αχαϊα υπάρχουν 21 κρούσματα. Οι τρεις αυτοί νομοί – Αττική, Ηλεία, Αχαΐα – που έχουν από 21 μέχρι 29 κρούσματα, αποτελούν το «βαρύ φορτίο» του κορονοϊού στη χώρα.

Στους υπόλοιπους νομούς, έχουν βρεθεί τέσσερα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, τέσσερα στη Ζάκυνθο, δύο στην Εύβοια και ένα κρούσμα στη Λέσβο.

Στο σύνολό τους είναι 89 κρούσματα, εκ των οποίων σοβαρότερο είναι ο 67χρονος που νοσηλεύεται στο Ρίο σε σοβαρή κατάσταση, η οποία επιδεινώνεται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

Υπάρχουν επίσης άλλα τρία κρούσματα που έχουν εμφανίσει και πνευμονία, αλλά η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Συνολικά 57 άνθρωποι νοσηλεύονται κατ’ οίκον σε καραντίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια