GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ O METE! Ενώ Σουά, Λεβέντ και Μπαντάκ διοργανώνουν... Καρναβάλια, αυτός «ζει» στο δικό του μεσαίωνα!

ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ.ΣΟΥΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ!


ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ.ΣΟΥΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ!

Ο καθείς με τον... «νταλγκά» του! Μήνυμα του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης για την «επέτειο» της 29/1, με αιχμές κατά της σημερινής Κυβέρνησης αλλά και κατά της πρώην Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Σε αυτόν τον αιώνα που ζούμε, ακόμη και το να είσαι Τούρκος σε αυτή την πατρίδα, το να ανοίγεις συλλόγους με το όνομα τουρκικός, το να ασκείς τη λατρεία σου κατά το δοκούν στα τζάμια μας, το να στηρίζεις τον μουφτή που εμπιστεύτηκε και εξέλεξε ο κόσμος και το να προσφέρεις μία εκπαίδευση σύμφωνη με την εποχή στα παιδιά μας, δυστυχώς ακόμη συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα.

Σε μια εποχή που ήδη η μουσουλμανική νεολαία ΠΡΩΤΗ όρθωσε το ανάστημά της, σκέφτεται Ευρωπαϊκά και λέει όχι στην οπισθοδρόμηση –στο φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020 συμμετέχει αμιγής μειονοτικός Καρναβαλικός σύλλογος με δικές του στολές που θα παρελάσει μάλιστα και στην παρέλαση της Κυριακής 1 Μαρτίου 2020, ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετε παραμένει δυστυχώς... «κολλημένος» στο «μεσαίωνα» του δικού του κόσμο με συνεχείς αφορισμούς και κατηγορίες, λες και βρισκόμαστε ακόμη στις εποχές του 1960...!

Την ίδια ώρα μάλιστα που ακόμη και οι αντιδήμαρχοι Σουά, Λεβέντ και Σιαμπάν Μπαντάκ συμμετέχουν και στηρίζουν το Ξανθιώτικο Καρναβάλι ενεργά με τον πρώτο μάλιστα να κάνει και προτάσεις, ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης ΑΠΟΜΟΜΩΜΕΝΟΣ στον μεσαίωνά του, κηρύσσει το μίσος και αποδεικνύει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει... Μουφτής διορισμένος και αναγνωρισμένος από την Ελληνική πολιτεία!

«Σε αυτόν τον αιώνα που ζούμε, ακόμη και το να είσαι Τούρκος σε αυτή την πατρίδα, το να ανοίγεις συλλόγους με το όνομα τουρκικός, το να ασκείς τη λατρεία σου κατά το δοκούν στα τζάμια μας, το να στηρίζεις τον μουφτή που εμπιστεύτηκε και εξέλεξε ο κόσμος και το να προσφέρεις μία εκπαίδευση σύμφωνη με την εποχή στα παιδιά μας, δυστυχώς ακόμη συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα» αναφέρει χαρακτηριστικά... την ίδια ώρα που ακόμη και οι μειονοτικοί αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης ασχολούνται με τα Καρναβάλια και δεν του δίνουν σημασία!!! Και ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ τους! Και μόνο που ΤΟΛΜΑΝΕ και τον γράφουνε» στα παλιά τους υποδήματα πλέον οι ίδιοι οι μειονοτικοί αντιδήμαρχοι (σ.σ. Άλλωστε που αλλού θα βρουν αντιμισθία 1.650 ευρώ το μήνα οι Σουά, Λεβέντ και Μπαντάκ Σιαμπάν;) δείχνει πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα!!!

Υπενθυμίζω ότι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ έχει διακηρύξει ουκ ολίγες φορές,: «Ο Άγιος Βασίλης και τα καρναβάλια δεν είναι δικές μας γιορτές»

Μάλιστα τον Μάρτιο του 2016 επ’ ευκαιρία της έναρξης των καρναβαλιών έδωσε κάποια μηνύματα προς τον κόσμο και ζήτηση η μειονότητα να είναι προσεκτική ιδιαίτερα σχετικά με τα παιδιά!!!

Υπενθυμίζω αυτούσιο το μήνυμα του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ παραμονές του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2016:

«Εάν στις γιορτές μας ένας δάσκαλος-μέλος της μειονότητας συγκέντρωνε τους χριστιανούς μαθητές και τους πήγαινε στην προσευχή θα γινόταν χαμός. Εν προκειμένω όμως δεν βλέπουμε την ίδια ευαισθησία από τους χριστιανούς δασκάλους. Διότι προσδοκούμε να έχουν ευαισθησία στα θέματα μας ως μουσουλμάνοι. Δηλαδή το να βάζουν ρούχα για καρναβάλια στα μουσουλμανάκια ή να τα ντύνουν σαν Άγιο Βασίλη, είναι μια κατάσταση απαράδεκτη για μουσουλμάνους. Δεν είναι ηθικό η απέναντι πλευρά να επωφελείται από την καλή προαίρεση των μουσουλμάνων γονέων και να κάνει τέτοια πράματα. Στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού πρέπει να αυτά να προσέχονται. Διότι οι μουσουλμάνοι δεν έχουν έθιμο συμμετοχής στα καρναβάλια ή σε άλλη θρησκευτική ημέρα»


Δεν υπάρχουν σχόλια