GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβαλε ο Γ. Μπούτος έδρανα για τους δημοσιογράφους αλλά…

Μου ζητήθηκε να σχολιάσω την τοποθέτηση των εδράνων του δημοτικού συμβουλίου για τους δημοσιογράφους από το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβ...


Μου ζητήθηκε να σχολιάσω την τοποθέτηση των εδράνων του δημοτικού συμβουλίου για τους δημοσιογράφους από το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μπούτο.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος έδιωξε τους δημοσιογράφους από τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων που ήταν πάντοτε άδεια είτε γιατί είναι περισσότερα από τους δημοτικούς συμβούλους είτε γιατί κάποιοι λόγω κολλήματος δεν ήταν παρόντες στις συνεδριάσεις.

Πράγματι κάναμε «αυτοψία». Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κράτησε τον λόγο που έδωσε και έβαλε όπως υποσχέθηκε τα έδρανα για τους δημοσιογράφους. Πλην όμως εμείς δεν είδαμε έδρανα δημοσιογράφων αλλά έδρανα δημοτικών συμβούλων και απλά αναρωτιέμαι αφού βρε πρόεδρε, επρόκειτο να βάλλεις περισσότερα έδρανα δημοτικών συμβούλων γιατί δεν άφηνες τους δημοσιογράφους στα άδεια έδρανα των δημοτικών συμβούλων και έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο τους δημοσιογράφους από τα έτσι και αλλιώς άδεια έδρανα των δημοτικών συμβούλων;

Μάλλον η προχειρότητα χαρακτηρίζει την όλη εικόνα, βεβιασμένη κίνηση που δεν βοηθάει το έργο των δημοσιογράφων.

Πρώτον γιατί δεν έχουν οπτική επαφή με τους ομιλούντες δημοτικούς συμβούλους και δεύτερον ήταν πλεονασμός εφ όσον η δουλειά γινόταν και πριν την παρέμβαση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Με λίγα λόγια ράβε ξήλωνε δουλειά να μην σου λείπει.
Κάπως έτσι και σε αυτήν την λογική λειτουργεί και η διοίκηση του δήμου.

Πρόχειρα, βιαστικά «αμελέτητα».
Πάντως έστω και έτσι να συγχαρούμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μπούτο που έβαλε έδρανα για τους δημοσιογράφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια