GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μετέ: Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους νόμους της Ελλάδος

«Είμαστε αποφασισμένοι να πορευτούμε σ’ αυτόν τον αγώνα. Ακόμη αν υπάρξουν ποινές και εάν υπάρξει φυλάκιση. Ο διορισμός ιμάμηδων σε τζ...


«Είμαστε αποφασισμένοι να πορευτούμε σ’ αυτόν τον αγώνα. Ακόμη αν υπάρξουν ποινές και εάν υπάρξει φυλάκιση. Ο διορισμός ιμάμηδων σε τζαμιά, ο διορισμός μουφτήδων αποτελούν προσπάθειες του ελληνικού κράτους να μην υπάρχει ηγέτης στη μουσουλμανική τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης».
Αυτά δήλωσε ο ψευτομουφτής σε Τουρκικό κανάλι.
Με τον “αέρα” του “χρήσιμου” στην Άγκυρα και την αναγνωρισιμότητα των Θρακιωτών αυτοδιοικητικών τύπου Τσέπελη, ο ψευτομουφτής έχει αναθαρρέψει και στην ουσία γράφει τους νόμους της Ελλάδος στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Δεν αρκεί μάλιστα που δημόσια προκαλεί την Ελληνική νομοθεσία αλλά στην ουσία καλεί τους οπαδούς του να πράξουν το ίδιο.

Έπρεπε χθες η Ελληνική Πολιτεία να τον εγκαλέσει διότι ξεκάθαρα είναι στις προθέσεις του να προκαλέσει την ειρηνική συμβίωση Ελλήνων Πολιτών, Χριστιανών και Μουσουλμάνων.

Όσο για τους διορισμένους μουφτήδες ας δει τι γίνεται στην “μητέρα πατρίδα” την Τουρκία, όπου ο διορισμός “ηγέτη” είναι αναγκαστικός.

Και όσο για το “ηγέτης” είναι ξεκάθαρο και αυτό το γράφουμε εδώ και καιρό. Ο τύπος θέλει τον πολιτικό έλεγχο των μουσουλμάνων της Ξάνθης και όχι θρησκευτικό ρόλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια