GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Ξάνθη συνηθίζει την ασχήμια;

Εννοείται ότι αυτό που ζει η Ξάνθη, δεν το έχει ξαναζήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό την τελευταία 30ετία, με τον Μ. Τσέπελη και τους στενού...


Εννοείται ότι αυτό που ζει η Ξάνθη, δεν το έχει ξαναζήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό την τελευταία 30ετία, με τον Μ. Τσέπελη και τους στενούς συνεργάτες του, στο τιμόνι του δήμου.

Τόσο μεγάλη απαξίωση στον θεσμό από την πλευρά της διοίκησης δεν έχει καταγραφεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η διοίκηση του Μ. Τσέπελη, μέσα σε λίγους μήνες που κρατά το τιμόνι του δήμου, έχει να καταγράψει πρωτοβουλίες που φέρνουν αρνητική διάθεση στους Ξανθιώτες – Ψηφοφόρους – και το δυστύχημα είναι ότι όλη αυτή την ασχήμια, οι δημότες, φαίνεται να την θεωρούν φυσιολογική όπως π.χ. οι εξωγενής παράγοντες να στηρίζουν τον νέο δήμαρχο Ξάνθης τύπου DEP, το οποίο στα διεθνή φόρα κρατά μία άκρως ανθελληνική στάση και μιλά για καταπίεση του θρησκευτικού φρονήματος των Ξανθιωτών.

Επίσης, οι στενή σχέση του δημάρχου Ξάνθης με τον ψευτομουφτή, ο οποίος έχει τιμωρηθεί στο παρελθών για διχαστικό λόγο.

Όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται να πτοούν τον Μ. Τσέπελη, ο οποίος έχει καταρρακώσει τον θεσμό του δημάρχου στην πόλη μας.

Όμως, δεν αρκεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος προκειμένου να εκλεγεί και να παραμείνει στην θέση του συνδιαλέγεται με ανθρώπους που εκφέρουν διχαστικό λόγο ταράσσοντας την γαλήνη των συνοίκων, αλλά παρουσιάζει κενά στην άσκηση των καθηκόντων, επ’ ωφελεία των δημοτών.

Ένα άλλο σημείο της κακής ασκούμενης διοίκησης από την εν λόγω δημοτική αρχή, είναι η ανεξέλεγκτη δαπάνη για τις γιορτές και τα πανηγύρια και η μη απόδοση λογαριασμού που οφείλει να δώσει στους συνδημότες που στην τελική, αυτοί πληρώνουν από το υστέρημά τους τα δημοτικά τέλη, παραβλέποντας σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, την κακή συντήρηση των χώρων άθλησης, το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, την έλλειψη προγραμματισμού, το ακριβό νερό, και φυσικά τους τελευταίους πέντε μήνες, από την ανάληψη των καθηκόντων, ο Μ. Τσέπελης ασχολείται μόνο με το βόλεμα ημετέρων και το ξήλωμα των δημοτικών υπαλλήλων από θέσεις κλειδιά προκειμένου να τοποθετήσει ανθρώπους της αρεσκείας του και φυσικά οι πολλές και αναίτιες απευθείας αναθέσεις, προτιμώντας μάλιστα των τελευταίο καιρό, αυτές να δίδονται σε επαγγελματίες εκτός πόλης, επιβεβαιώνοντας αυτό που κατά κόρον έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

 «Σας γράφω όλους στα @…. μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια