GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύμπλευση Δημαρχόπουλου Τσέπελη;

Σήμερα σύμβουλος του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου προσπαθούσε να δικαιολογήσει την σύμπλε...


Σήμερα σύμβουλος του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου προσπαθούσε να δικαιολογήσει την σύμπλευση της παράταξης του με αυτή του Μ. Τσέπελη, αιώνιου εχθρού του Χ. Δημαρχόπουλου, με δικαιολογίες του τύπου ότι έτσι πρέπει να γίνει και η επιτροπή ποιότητας είναι ποιο ευέλικτη και ποιο χρήσιμη στον Ξανθιώτη επειδή συνεδριάζει ποιο τακτικά και άλλες τέτοιες μπαρούφες θαρρείς και οι Ξανθιώτες δεν καταλαβαίνουν ποιος νοιάστηκε στο παρελθών ή ποιος νοιάζεται στο παρών για το δικό τους καλό. Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με τον πρώην Δήμαρχο οποίος στην συνεδρίαση της Δευτέρας μάλλον εκτέθηκε όταν σύσσωμος ο συνδυασμός του στήριξε την πρόταση του Τσέπελη και με ψήφους 17-17 το Προεδρείο πέρασε τα 4 υποθέματα του 1ου θέματος, με την διπλή ψήφου του προέδρου.

Άρα εκτός από την κακή εκτίμηση του Χ. Δημαρχόπουλου κανένας άλλος δεν ευθύνεται για την αποτυχημένη του προσπάθεια να επανεκλεγεί δήμαρχος.

Μάλλον ο κακός του εαυτός και η έλλειψη πολιτικής γραμμής ήταν η αιτία που άνοιξε τον δρόμο διάπλατα στον Τσέπελη.


Δεν υπάρχουν σχόλια