GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαρυσήμαντη παρέμβαση του ιστορικού προέδρου του ΑΟΞ Θεόδωρου Κοκκάλα για τα περί «πώλησης» της ΠΑΕ Ξάνθη

Σε μια σημαντική και ιστορική παρέμβαση για όσα ακούγονται περί δήθεν πώλησης της ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο ιστορ...


Σε μια σημαντική και ιστορική παρέμβαση για όσα ακούγονται περί δήθεν πώλησης της ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο ιστορικός πρόεδρος του ΑΟΞ Θεόδωρος Κοκκάλας με ανάρτησή του στο fb, που 30 χρόνια πριν παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Χρήστο Πανόπουλο και αποδείχτηκε ως καλύτερη επιλογή για την ομάδα.

Μετά από πλήθος ερωτημάτων που δέχτηκε από φίλους και γνωστούς για τις εξελιξεις και τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών, ο Θεόδωρος Κοκκάλας αποφάσισε να προχωρήσει στο ακόλουθο σχόλιο, το οποίο και φιλοξενούμε αυτούσια:

ΑΟΞ
Πολλοί φίλοι εδώ αλλά και έξω, αυτές τις μέρες με ρώτησαν τι συμβαίνει στην ομάδα. Τους απάντησα ότι δεν γνωρίζω τίποτε παραπάνω από οποιανδήποτε φίλαθλο αφού δεν ασχολούμαι καθόλου με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι το τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν σαν πρόεδρος.

Το δε νέο γήπεδο το είδα μόνο απέξω και μάλιστα πρόσφατα όταν έδινα εξετάσεις για να ανανεώσω το δίπλωμα μου για μοτοσικλέτα.

Όσο για τυχόν αγορά μετοχών άλλης ΠΑΕ και νομιμότητας, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση παρατυπίας. Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν επιτρεπόταν ένα άτομο να έχει στην κατοχή του πάνω από το 20% των μετοχών αλλά αυτό ξεπερνιόταν πολύ εύκολα με νόμιμο τρόπο.

Από κει και πέρα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ένας ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ΠΑΕ αγοράζει τις μετοχές μιας μικρότερης και τι προσδοκά απ’ αυτό.

Αν δούμε διαχρονικά το θέμα θα θυμηθούμε ότι οι 6 ομάδες που αγόρασε ο Κοσκωτάς ουσιαστικά εξαφανίστηκαν αλλά εδώ ξεχωρίζω την περίπτωση του Πανιωνίου. Ενώ οι 2 που αρνήθηκαν την εξαγορά ΠΑΟΚ και ΑΟΞ συνέχισαν την πορεία τους χωρίς αναταράξεις.

Στην περίπτωση των Βαρδινογιάννη, ΟΦΗ και ΚΟΡΙΝΘΟΥ είναι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις ΟΦΗ αδίκως ίσως λοιδωρήθηκε ενώ στην πράξη δεν έδωσε δικαιώματα. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ εξαπλώθηκε, έπεσε 5 κατηγορίες σε 5 χρόνια, ελέω και της Ξάνθης.

Όσο με την εξαγορά της VIALAND, κατά την γνώμη μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα η ομάδα. Ίσως ήταν αστοχία που δεν ανακοινώθηκε η εξαγορά σε ενεστώτα χρόνο πράγμα που δημιούργησε ψιθύρους και σχόλια του τύπου, ο επενδυτής έδωσε 10 εκ, και δεν εμφανίστηκε στην επένδυση του κλπ. Θεώρησα καλό να κάνω αυτή την ανάρτηση για να μην νομίζουν οι φίλοι μου ότι αποφεύγω κάτι και ασφαλώς δεν έχω διάθεση ανάμιξης σε οτιδήποτε.

LASCIATE ME STARE IN PACE.
Θ.Κ.





Δεν υπάρχουν σχόλια