GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μεγάλη εμφάνιση από το Προαγωνιστικό τμήμα του ΟΦΘΑ !!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Δράμας οι 22οι Διασυλλογικοί αγώνες της Αγίας Βαρβάρας (ηλικίες 9-12 ...


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Δράμας οι 22οι Διασυλλογικοί αγώνες της Αγίας Βαρβάρας (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 300 και πλέον κολυμβητών-τριων από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Τα 68 μικρά δελφινάκια του ΟΦΘΑ ταξίδεψαν στην Ονειρούπολη Δράμας, γέμισαν εμπειρίες, διασκέδασαν και κατέλαβαν την 2η Θέση στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων με 29 χρυσά, 29 ασημένια και 18 χάλκινα μετάλλια (σύνολο 76!!!).

Οι μικροί μας κολυμβητές κολύμπησαν όλοι με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση χωρίς κανένας να υστερήσει, πραγματοποίησαν δεκάδες νέα ατομικά ρεκόρ και συνολικά 8 νέα ρεκόρ ομάδας σε πισίνα 25μ.

Αναλυτικά τα ρεκόρ πραγματοποίησαν οι Σιδιροκαστρίτης Κ. (50 Ελε αγόρια 9 ετών), Γκουντινάκης Χ. (50 ύπτιο αγόρια 9 ετών), Τσομπάνης Π. (50 πρό αγόρια 9 ετών), Ντούμας Β. (200 πρ & 200 Μ.Α. Αγόρια 12 ετών), Τσομπάνη Α. ( 50 & 100 πρ κορίτσια 12 ετών), 4χ50 ελεύθερο αγόρια 9 ετών (Γκουντινάκης Χ., Δράκος Κ., Τσομπάνης Π. Αλεξάκης Δ.)

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 42 από τους 68 κολυμβητές-τριες μας γεύτηκαν τη χαρά τουλάχιστον ενός μεταλλίου.
Πραγματοποιήθηκαν 2 νέα ρεκόρ αγώνων, από τον Ντούμα Βαγγέλη στα 200μ. Πρόσθιο και στα 200μ. Μ.Α. Αγοριών 12 ετών.
Καλύτερος κολυμβητής των αγώνων αναδείχθηκε ο κολυμβητής της ομάδας μας Ντούμας Βαγγέλης ενώ στα κορίτσια, καλύτερη κολυμβήτρια αναδείχθηκε και πάλι κολυμβήτρια της ομάδας μας, η Τσομπάνη Αναστασία!

Την Κυριακή το μεσημέρι μικροί και μεγάλοι είχαμε τη χαρά να περάσουμε στιγμές ξενοιασιάς και να διασκεδάσουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στην Ονειρούπολη!!!





Οι επιτυχίες, τα μετάλλια και οι διακρίσεις σίγουρα δεν είναι το παν… δεν είναι αυτοσκοπός και φυσικά κάποια στιγμή τελειώνουν…

Τι κρατάμε…
Βρισκόμαστε μόλις 3 μήνες από την έναρξη της περιόδου… Και η φετινή προαγωνιστική ομάδα δείχνει ήδη δείγματα μεγάλης ομοιογένειας και κυρίως οικογένειας… 100 και πλέον κολυμβητές απαρτίζουν το Προαγωνιστικό τμήμα αποτελώντας την μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, τα 3 τμήματα της κολυμπάνε με εξαιρετική κατάρτιση σε όλα τα στυλ, η τακτικότητα των παιδιών στις προπονήσεις ξεπερνά κάθε προηγούμενο, τα μόνιμα χαμόγελά τους, η προσπάθεια και το πάθος που καταβάλουν, η συνεργασία μεταξύ τους, η πειθαρχία αλλά και η παιδική τους τρέλα, η εμπιστοσύνη που δείχνουν στον εαυτό τους, τους προπονητές και την ομάδα, είναι το μεγαλύτερο κέρδος αυτών των παιδιών από την ενασχόλησή τους με τον μαγικό κόσμο της κολύμβησης και το ότι ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του ΟΦΘΑ!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 15 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Να ευχαριστήσουμε τον Κ.Ο Δράμας για τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση και να τους συγχαρούμε που καταφέρνουν και πρωταγωνιστούν σε όλα τα επίπεδα μέσα από τέτοιες κολυμβητικά αντίξοες συνθήκες (και φυσικά μιλάμε για το 25άρι κολυμβητήριο τους).

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ τέλος σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν δυναμικό παρών, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας.

Keep swimming!!! 

Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ.
& οι προπονητές

Δεν υπάρχουν σχόλια