GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» στην Ξάνθη!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης υποδέχεται το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» και εύχεται, καλή διαμονή και κάθε επιτυχία.


Ο Δήμαρχος Ξάνθης υποδέχεται το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» και εύχεται, καλή διαμονή και κάθε επιτυχία.

Η Ξάνθη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί τους νεαρούς αθλητές με τους συνοδούς τους που θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιας εμβέλειας 36ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Οι αθλητικές υποδομές του Δήμου μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση χάρη στην καθημερινή φροντίδα των αρμόδιων υπαλλήλων και είναι πανέτοιμες να εξασφαλίσουν την άψογη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Πρόκειται για την κορυφαία δράση σχεδιασμού, ανάπτυξης και προβολής του Ελληνικού Μπάσκετ που υλοποιείται αυτή τη χρονιά από την Ε.Ο.Κ. – Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, με σκοπό την ανάδειξη νέων αθλητών που μελλοντικά μπορεί να στελεχώσουν τα εθνικά μας συγκροτήματα και να προάγουν το άθλημα σε όλα τα επίπεδα.

Ως Δημοτική Αρχή εκφράζουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την πραγματοποίηση του Τουρνουά, καθώς επιδίωξή μας πάντα ήταν να μετεξελιχθεί η Ξάνθη σε ισχυρό πόλο έλξης αθλητικών γεγονότων πανελλαδικής και γιατί όχι διεθνούς εμβέλειας.

Δεν πρόκειται να σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και των προοπτικών τους στην περιοχή μας, διότι πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός συνδέεται άμεσα με την τοπική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την στενή συνεργασία της.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στους αγώνες που θα γίνουν, καλή διαμονή στη Ξάνθη και το 2020 να επιφυλάσσει στο Ελληνικό μπάσκετ πολλές νίκες και διεθνείς διακρίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια