GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Αποφοίτησαν 7 νέοι διαιτητές παρουσία του εκπαιδευτή και παρατηρητή διαιτησίας της Σούπερ Λίγκα Μανώλη Ταπατζά

Παρουσία του εκπαιδευτή της ΕΠΣ Θράκης και παρατηρητή διαιτησίας της Σούπερ Λίγκα Μανώλη Ταπατζά και της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ ...


Παρουσία του εκπαιδευτή της ΕΠΣ Θράκης και παρατηρητή διαιτησίας της Σούπερ Λίγκα Μανώλη Ταπατζά και της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Θανάση Βέλιου, Δημήτρη Σάββογλου και Βαγγέλη Κιοτζένη αποφοίτησαν 7 νέοι διαιτητές από την πρόσφατη σχολή διαιτησίας που λειτούργησε στην αίθουσα «Σπύρος Καραολάνης» στο ενωσιακό γήπεδο.


O πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης ευχαρίστησε τον υπεύθυνο εκπαιδευτή Μανώλη Ταπατζά και την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης για την άψογη λειτουργία της σχολής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Σπύρος Καραολάνης» στο ενωσιακό γήπεδο. Επίσης συνεχάρη τους νέους διαιτητές από τους οποίους ζήτησε να προσπαθήσουν να φτάσουν ψηλά και πως η ΕΠΣ Ξάνθης θα είναι κοντά τους.
Μεγάλη όμως και συγκινητική ήταν η μέρα λόγω της παρουσίας του βετεράνου διαιτητή της ΕΠΣ Θάκης Λάζαρου Ασμανίδη που έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική διαιτησία.

O κ. Ταπατζάς με την σειρά του συνεχάρη τους νέους διαιτητές και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και να αγαπήσουν αυτό που θα αναλαμβάνουν να κάνουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια